ŠEŠELJ PROGOVORIO O TEMI KOJA DRMA SRBIJU: Evo šta je rekao o porodičnom nasilju Milana Gurovića!

Autor: Republika

Vesti

15.12.2019

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj prokomentarisao je porodično nasilje čije je glavni akter košarkaš Milan Gurović koj je pretukao suprugu i ćerku nakon čega je priznao krivicu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Vojislav Šešelj

Gostujući u "Hit tvitu" na televiziji Pink, Šešelj je izneo svoje viđenje cele situacije.

- Ja nikada u životu nijednu ženu nisam udario i užasavam se nasilja nad ženama. Ali ovde mi je čudno što nije bilo nikakvih povreda. Ovo što je on uradio posle... On je posle džentlmenski postupio, ostavio ženi stan, neće da se vraća tamo više. Setite se ljudi sa estrade, sportista, koji su se sudili nadugo i naširoko. On je priznao sve iako je možda formulacija prejaka - rekao je Šešelj.

 

 

Svoje mišljenje o ovoj temi dao je i predsednik LDP Čedomir Jovanović.

- Mene najviše nervira ta medijska neodgovornost. Spominjale su se neke stepenice, bacio je, pa nije, njegova ćerka... Meni je strašno to. Zar ne mogu novine da se prodaju i bez toga - zapitao je lider LDP. 

 

Premijerka: Nema izgovora za nasilje nad ženama

RepublikaFoto: Tanjug/S. MILJEVIĆ

- Kada bismo gledali po tviteru i tvitovima naše opozicije, vređanjima i pretnjama koje oni plasiraju, stekli bismo utisak da je ovo u redu. Meni nije u redu. Ne postoji izgovor za nasilje nad ženama. Žao mi je što se radi o našem istaknutom sportisti, ali nasilje moramo osuditi - rekla je premijerka Ana Brnabić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading