VULIN IMA PREDLOG ZA ĐILASA: Pošto ste protiv gradnje puteva, pošaljite Boška i Bastaća da legnu ispred mašina i zaustave radove!

Autor: Tanjug

Vesti

15.12.2019

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, izjavio je danas da su građani Srbije za vreme vlasti Dragana Ðilasa platili jedan jedini most sa pristupnim saobraćajnicama skoro koliko košta Moravski koridor.

RepublikaFoto: Tanjug/MINISTARSTVO ODBRANE
Aleksandar Vulin

- Ðilasu Most na Adi nije bio skup jer su tada on i njegovi saradnici mogli da raspolažu novcem. Sada više ne mogu i zato Šumadija treba da ostane bez autoputa. Za Ðilasa je svaki razvoj preskup, a sve što se radi van kruga dvojke nepotrebno - kazao je Vulin povodom izjave Dragana Ðilasa da je Moravski koridor nepotreban i skup.

 

 

- Nije ni čudo što neće da ide na izbore, bilo bi zanimljivo videti kako objašnjava Čačanima, Kruševljanima, Kraljevčanima, Kragujevčanima da oni ne zaslužuju nov put i da je sve što se izdvoji za njih nepotrebno i preskupo - naveo je Vulin u izjavi za javnost.

- Nakon što se hrabro obračunao sa saobraćajnim znakovima, možemo očekivati da će poslati Bastaća i Obradovića da legnu ispred mašina i zaustave izgradnju puta. Dobri su oni za rušenje, sa gradnjom imaju problem - zaključio je Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading