KAO ROGOVI U VREĆI! Posle propale blokade RTS-a, demokrate ne znaju gde udaraju! Đilas besan na Lutovca!

Autor: Republika

Vesti

14.12.2019

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznajemo, nakon propale blokade RTS-a, Dragan Đilas je izvređao Zorana Lutovca jer se na tom okupljanju nije pojavio niko iz Demokratske stranke, pa čak ni najuže rukovodstvo.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ/Tanjug/D. GOLL
U KLINČU Dragan Đilas i Zoran Lutovac

Đilas je, naime, vikao kako je uplatio 260.000 evra na račun fondacije DS-a kako bi Lutovac imao novac za stranku i organizaciju akcija, a novac je nestao.

Đilas sumnja da Lutovac namerno bojkotuje akcije imajući u vidu da ga niko ništa i ne pita, da akcije predvode Boško Obradović, Vuk Jeremić i Dragan Đilas, a da je Lutovac zadužen da dovodi ljude i slika se iz drugog reda! Nakon sto je raspustio odbore, napustili su ga i najbliži saradnici koji se nadaju poslaničkim mandatima, a izbegavaju akcije SZS-a.

Kako saznajemo, Zoran Lutovac je tek sada shvatio da će SZS zaista da bojkotuje izbore i našao se u čudu imajući u vidu da se odbori demokrata uveliko spremaju za izbore! Najglasniji zagovornici bojkota Paunović iz Paraćina i Dušan Kostadinović iz Šapca sve vreme spremaju svoje odbore za izbore, a u stranci pričaju o bojkotu.

Skup ispred RTS-a je pokazao da, nakon što su raspustile gradski odbor i pola opštinskih odbora, demokrate više nemaju organizaciju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Mrmot

14.12.2019 15:46

Od Lutovca će još možda nešto i biti. Prepoznaje čovek da DS-u nije mesto u svom tom cirkusu oko bojkota izbora i rušenju državnih institucija.

Daki

14.12.2019 15:57

Kao rogovi u vreci koji nemaju viziju već prostakluk zeljan pažnje

BIBA

14.12.2019 16:49

Lutovac i Đilas ne uspevaju da se dogovore.

Laki

14.12.2019 17:43

Djilas i Lutovac su veliko zlo....