SZS REŠEN DA ODE U POLITIČKU ISTORIJU! Jeremić: Bojkot ostaje!

Autor: Tanjug

Vesti

13.12.2019

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Savez za Srbiju ostaje pri stavu da ne učestvuje na parlamentarnim izborima na proleće sledeće godine, i pored dogovora u stranačkom dijalogu uz posredovanje EP o obezbeđivanju uslova i održavanju izbora pred istek zakonskog roka, rekao je večeras predsedavajući SzS Vuk Jeremić.

RepublikaFoto: Tanjug
Vuk Jeremić

- Zahtev SzS ostaje da mora da prođe devet meseci od trenutka postizanja dogovora o izbornim uslovima - rekao je Jeremić novinarima ispred RTS-a, nakon završetka blokade pod kojom su držali zgradu javnog servisa tokom osam sati.

Takođe, dodao je, neka vrsta prelazne administracije, a ne vlada premijerke Ane Brnabić, treba da obezbediti da dogovoreno bude sprovedeno.

Upitan za izjavu Knuta Flekenštajna da bojkot nije pravi put, Jeremić je rekao da sugestiju prihvata i da će "nastaviti da razmišljaju", ali da odluku ne menjaju.


Kad je reč o dogovoru o izboru pet novih članova REM-a, Jeremić je ironično odgovorio da će to možda biti Nebojša Krstić ili Dragan J. Vučićević.

Jeremić je današnju blokadu RTS ocenio uspešnom, najavio da nije poslednja, ali i da ubuduće takve "akcije" neće biti najavljivane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rea

13.12.2019 19:44

Opozicija je cirkus!