Vučić se prvi put oglasio nakon blokade RTS, evo šta je poručio liderima opozicije!

Autor:

Vesti

13.12.2019

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su lideri opozicije okupirali zgradu RTS sa svih strana, predsednik Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju za javnost izjavio je da radnici RTS nemaju razloga za brigu, ali ni ostali građani.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Aleksandar Vučić

- Država će učiniti sve da niko ne bude igrožen. Ne sekirajte se za blokadu RTS garantujem da niko neće biti ugrožen, nema opasnosti, sačuvaćemo sve što treba da se sačuva, nećemo primenjivati silu mi smo demokratska zemlja i mislim da sve može da se reši mirnim putem. Ne verujem da mala grupa ljudi moće da pomisli da može da uradi nešto veliko, biće sve u redu - izjavio je Vučić.

Podsetimo, blokada televizije počela je u 12 časova kada su lideri opozicije sa tri fronta opkolili zgradu Javnog servisa o čemu možete da pročitate OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Kaca

13.12.2019 12:57

Gradjani ne treba da brinu jer ce biti zasticeni

tale

13.12.2019 13:48

ne treba dozvoliti nikakvo nasilje nad radnicima RTSa koji samo rade svoj posao

Hedona

13.12.2019 16:11

Blokada RTS je zaista grozno, za radnike koji rade u RTS-u. Nema njih dovljno da mogu da izazovu incidente. Srbija konačno radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države.

ivan

13.12.2019 20:25

Srpski narod treba ziveti u miru,nemora biti nasilja i korupcije. Nas pretsednik isto ide u tom pravcu za bolju Srbiju...