Vulin: Vučić je rekao istinu o Račku, Šiptari mogu da prete, ali neće ubiti ISTINU

Autor: Tanjug

Vesti

11.12.2019

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kada bi mogli, Šiptari bi zabranili Srbima da govore. Pošto nisu svi Srbi kao Vuk Jeremić koji bi da hvali Kurtija, Šiptari traže kaznu za predsednika Vučića. Slobodan Srbin koji govori istinu je noćna mora Šiptara", izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vulin

Vulin je u Atini, gde boravi kao član delegacije Srbije u zvaničnoj poseti Grčkoj, tim rečima odgovorio na objave pojedinih albanskih medija o tome na koliko bi godina zatvora predsednik Srbije mogao da bude osuđen zbog izjave da je navodni masakr civila u Račku falsifikat, saopšteno je iz Vulinovog kabineta.

RepublikaFoto: Tanjug/Dragan Kujundžić
Aleksandar Vučić

- Vučić je rekao istinu, Račak je laž, silovanje zdravog razuma i povod i opravdanje za NATO agresiju, za smrti hiljada građana Srbije i Crne Gore. Šiptari mogu da prete, ali istinu da ubiju i zabrane ne mogu, ne Srbima i ne Vučiću - rekao je Vulin.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Helena

11.12.2019 15:08

Racak je posluzio kao povod za napada na nas,a zlocina nije bilo.

Maki

11.12.2019 15:51

Siptari mogu samo da izmisljaju i lazu,nije mi jasno vise zasto ne shvate vec jednom da se predsednik i za njih zalaze i brine nego ga blate i dalje.

Zoka

11.12.2019 15:57

Istina uvek izadje na videlo. Steta sto nekada prodje puno vremena dok se istina dokaze.

SlobicSloba

11.12.2019 17:25

Siptarskoj pakosti nema kraja, njihovi zlocini izlaze na videlo a njihova lazna drzava tone. Predsednik Vucic im je rekao pravu i jedinu istinu. Siptarski zlocinci ce biti procesuirani