(ŠOK FOTO) Isplivala fotografija Đilasa u zagrljaju osuđenog narko-dilera

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

10.12.2019

16:03 >> 17:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljana Popović Ivković danas je prisutnima na pres konferenciji pokazala skandaloznu fotografiju na kojoj lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas stoji rame uz rame sa osuđenim narko-dilerom Milanom Dabovićem, inače rođenim bratom njegove nevenčane supruge.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Biljana Popović Ivković

Ivkovićeva je izjavila da lideri Saveza za Srbiju mesecima napaduju policiju i osporavaju njene rezultate i upitala da li su razlog satanizacije i kriminalizacije policijskih službenika familijarne i kumovske veze Dragana Ðilasa i Boška Obradovića sa Milanom Dabovićem i Mladenom Novakovićem, koji su uhapšeni zbog trgovine narkoticima.

Popović Ivković je na pres konferenciji rekla da žestoki i gotovo svakodnevni napadi lidera SzS-a na policijske službenike i pripadnike MUP-a nisu slučajni i da se dešavaju "po šablonu" kada policija zapleni narkotike i uhapsi narkodilere.

Ona je ukazala na to da je Služba za borbu protiv organizivanog kriminala u septembru 2016. godine na Brankovom mostu uhapsila Milana Dabovića, brata Ðilasove nevenčane supruge, sa 2,4 kg kokaina koji, kako je rekla, vredi više od stotinu hiljada evra.

- U trenutku hapšenja vozio je automobil sa "falš" tablicama, a oko vrata imao torbicu Olimpijskog komiteta u kojoj je pronađeno 2,4 kg čistog kokaina koji je retkost - rekla je Popović Ivković i pokazala novinarima video snimak Dabovićevog hapšenja.
Foto: MUP Srbije
Dragan Đilas rame uz rame sa Milanom Dabovićem

Ona je, takođe, novinarima pokazala i fotografije na kojima se vidi Ðilas u zagrljaju Dabović.

Popović Ivković je primetila da Ðilas preti kako će ukinuti žandaremeriju, da se zalaže za smanjenje plata policijaca i zatvaranje policijskih stanica i da napada srpsku policiju uvek kada se, kako kaže, "takne u osinje gnezdo" i pomenu njegovi milioni.

Ko je Milan Dabović

Milan Dabović  je 2017. osuđen na zatvorsku kaznu od šest godina zbog nošenja kokaina.

Dabović, brat naših košarkašica Milice i Ane, uhapšen je sredinom septembra prošle godine sa 2,4 kilograma kokaina u automobilu švajcarskih registarskih tablica. Akcija hapšenja odigrala se na Brankovom mostu u Beogradu, a šestog jula, na poslednjem obraćanju sudu, između redova je kazao je da je žrtva obmane.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Milan i Milica Dabović

- Kriv sam što sam mislio da imam prijatelja, to je moj greh. Voleo bih da vratim vreme i sve ispravim. Hoću da se izvinim porodici i da im zahvalim na podršci: jedino što sada želim je da budem sa porodicom i decom - rekao je Dabović tada.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Mrvica

10.12.2019 16:16

Ništa to ne treba da nas čudi.

vojkan

10.12.2019 16:33

Šok za šokom .Klupko je počelo da se odmotava.K o zna šta još Đilas krije.

Verica

10.12.2019 16:39

Dragan Djilas mrzi policiju jer ista lovi narko-dilere.

Milovan

10.12.2019 17:02

Toliko o poštenju. Istina uvek izadje na videlo.