Povodom lažnih tvrdnji Marinike Tepić, Ministarstvo spoljnih poslova Srbije izdalo saopštenje

Autor:

Vesti

10.12.2019

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom lažnih tvrdnji Marinike Tepić, Ministarstvo spoljnih poslova Srbije saopštava da je neistina da su SAD ikada uputile notu, niti je uručile ministru Ivici Dačiću ili bilo kome drugome u Ministarstvu spoljnih poslova o Slobodanu Tešiću.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Marinika Tepić

Ministarstvo redovno komunicira sa američkom i drugim ambasadama po mnogim pitanja. O temi Slobodana Tešića razgovorano je u avgustu po svojevrsnim tezama – talking points o izvoznoj kontroli, što čak nije ni u formi non paper, a kamo li nekakve note. 

Naši državni organi su odgovorili non paper-om u redovnoj komunikaciji, kao i po mnogim drugim pitanjima o kojima razgovaramo. Znači, laž je da je upućena nota i da je prećutana, a razlog je još jedan pokušaj napada na predsednika Vučića i Vladu. A što se tiče tkz. Vasenarskog aranžmana, Srbija je aplicirala još pre deset godina, i tada nam još nisu dali da uđemo i to u vreme vlasti Demokratske stranke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading