Orlić (SNS) u emisiji uživo ućutkao demokratu: Potpuno ste dverizovali stranku, Obradović vam je koordinator za Narodnu skupštinu!

Autor: kurir.rs

Vesti

10.12.2019

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Orlić (SNS) imao je oštar sukob sa Radoslavom Milojičićem Kenom u jutarnjem programu, kada je konstatovao da je DS "pod šinjelom Dragana Đilasa".

Foto: printskrin/TV Prva
Orlić i Kena u sukobu

- Što razbijate ulaz Narodne skupštine? Ko je uništavao i vikao "zapali"? Mi ili vi? Čiji je to odnos prema Narodnoj skupštini?

- Nije vam ovo glavni odbor stranke - odgovorio mu je Kena.

- Mi barem imamo glavni odbor - poentirao je Orlić.

- Vaš Boško Obradović je tukao novinarke, upadao u RTS - optužio je naprednjak demokratu, dok je Milojičić tvrdio da se njihova stranka ogradila od lidera Dveri.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Balša Božović

- Juče je moj kolega Balša Božović to osudio, mi smo protiv te politike - tvrdio je Kena.

- Vi to govorite, a pratite Boška u njegovim ludostima. Čovek upada u RTS, vi ga pratite u tome? Što ga pratite kad hoće da zapali Narodnu skupštinu? Koncentrišite se!  Nemate odgovor na to pitanje. Boško Obradović je vama kooordinator za Narodnu skupštinu!

Milojičić (DS) kazao je da naprednjaci imaju 25 odsto podrške, jer samo pola građana glasa, a Orlić mu je objasnio da se tako ne računa podrška na izborima, i da po tom logikom DS ima samo 1 odsto podrške u društvu!

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Boško Obradović

- Potpuno ste dverizovali vašu stranku. Jeste li Dveri? Šta ste danas? Mašete vešalima na Terazijama? - zaključio je Orlić.

- Gde ste vi danas, šta se desilo sa DS, pod čijom ste kapom? - nadovezala se voditeljka.

- DS nije ni poda mnom niti pod Lutovcem, stranku čine hrabri ljudi, nije tema šta se dešava u DS - vrdao je Radojičić.

Atmosfera u studiju bila je pričično burna do samog kraja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Alexa

10.12.2019 10:28

Neke stvari ne treba da se mesaju, Obradovic ih je definitivno dokusurio

Miki

10.12.2019 10:29

Ds treba da se stidi sto je ucestvovala u nasilnom upadu u Narodnu skupstinu, time je dokazala svoj odnos prema institucijama sistema i najvaznijoj instituciju sistema Narodnoj skupstini Republike Srbije.

Bojana

10.12.2019 10:41

Al ga je preklopio svaka cast...

Laki

10.12.2019 10:42

Sramota je šta rade, podržavaju Obradovića u svom ludilu, nemaju nikakvu podršku i nikada je neće ni imati zbog ovakvih stvari.