OBRADOVIĆ NIJE GOSTOVAO NA RTS?! Marković: Boško po običaju laže!

Autor: Tanjug

Vesti

09.12.2019

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sekretar beogradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Marković izjavio je danas da nije tačna tvrdnja predsednika Dveri i jednog od lidera Saveza za Srbiju (SZS) da četiri godine nijedan lider opozicije nije gostovao ni na jednoj televiziji s nacionalnom frekvencijom.

RepublikaFoto: youtube.com/Aca Markovic
Aleksandar Marković

U saopštenju za javnost, Marković je naveo da je samo Obradović, po "Istinomeru", gostovao od početka 2016. do novembra 2018. čak sedam puta u emisijima RTS-a.

- Da ne zalazimo dalje u gostovanja ostalih, iz ovoga se već može zaključiti da Obradović masno laže ili pak priznaje da ni sam sebe ne doživljava kao lidera opozicije, već potrčka - ocenio je Marković.

On je, na osnovu poslednjih postupaka Obradovića - pokušaja nasilnog upada u Skupštinu i napade na ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića, i tužioce i policajce, zakIjučio da "ne čudi više nikoga što iz njega kuljaju agresija, nasilje i laži, jer je jasno da su ulica i zakoni ulice jedino što Obradović poznaje i što ima građanima da ponudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Dragan

09.12.2019 20:09

Obradovic slaze i ne trepne.

mila

09.12.2019 20:32

Boško po običaju laže!

Jaca

09.12.2019 21:22

Lazi su svojstvene Bosku, od njega se nista drugo i ne moze ocekivati.

Damir

09.12.2019 21:58

Šta drugo možemo i da očekujemo od fašističkog vodje Boška Obradovića osim da širi dezinformacije i da pokušava nasiljem da dobije neki jeftini politički poen?