Orlić: Zakon o unapređenju izbornog procesa sledeće nedelje pred poslanicima

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

09.12.2019

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove nedelje će biti usvojene predložene izmene i dopune četiri zakona koja će regulisati kvalitet izbornog procesa, kaže poslanik SNS Vladimir Orlić.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
Vladimir Orlić

On je rekao da u parlamentu počinje rasprava o zakonima koji se odnose na izborne uslove i da oni sadrže sve što je dogovoreno tokom rasprave koju je opozicija tražila odnosno svi oni koji su nešto zamerali kvalitetu izbornog precesa.

Dodao je da opozciju koja neće doći ni da raspravlja ni da glasa za ono što su sami tražili treba da je sramota. Orlić smatra da je reč o "običnim političkim kukavicama", "ljudima bez promila moralnih i karakternih vrlina".

Podsetio je da će u petak u parlamentu biti treća runda dijaloga uz posredovanje Evropskog parlamenta na kojoj će biti rekapitulirano sve urađeno, i izrazio uverenje da će "tabela urađenog pokazati da će sve ono što je bio zadatak Vlade ili Skupštine biti u zelenoj zoni, što znači realizovano ili u toku realizacije".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Igor

09.12.2019 19:25

Bas me zanima da l ce se neko iz opozicije pojaviti na glasanju onoga sto su trazili.

Odgovori 10 0
Ana

10.12.2019 07:24

Bas me interesuje da l ce se neko iz opozicije pojaviti na glasanju onoga sto su trazili....

Bojan

10.12.2019 07:32

Unapređenje Zakona o izbornim proceima je još jedan akt Vlade Srbije da se na demokratski način sprovedu izbori koji nam slede.