Vulin zgrožen Boškovim divljanjem: Nijedan neprijatelj Srbije se ne bi setio da tako uvredi simbol svih Srba

Autor: Tanjug

Vesti

08.12.2019

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Srbije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je u subotu uveče da lider Dveri Boško Obradović "nije prvi ljotićevac koji je pokušao da ponizi Skupštinu Srbije, ali je prvi koji je za to pokušao da iskoristi zastavu Srbije".

RepublikaFoto: Tanjug/D. BANDA
Aleksandar Vulin

- Nijedan neprijatelj Srbije se ne bi setio da tako uvredi simbol svih Srba. Izgleda da su to Obradovića naučili stranci kada su s njim dogovarali da pomeraju izbore i dele vlast bez građana Srbije - rekao je sinoć Vulin komentarišući pokušaj Boška Obradovića da zastavom Srbije razvali vrata Narodne skupštine - saopšteno je iz PS.

- Jutros je vrhovni komadant Vojske Srbije Aleksandar Vučić postrojio moderno i nikada jače vazduhoplovstvo naše vojske, i obradovao sve Srbe. Večeras je Boško Obradović učinio sve što je mogao da se neprijatelji Srbije obraduju, da se ne govori o obnovljenoj snazi Srbije već o ludilu i sramoti - ocenio je Vulin.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading