Gojkovićeva raskrinkala prljave namere Obradovića: Hteli bi da izazovu nerede i mimo volje građana dođu na vlast

Autor: Tanjug

Vesti

07.12.2019

23:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković najoštrije je večeras osudila nasilni pokušaj upada u Dom Narodne skupštine ističući da su pristalice SzS pokazale da im je namera da izazovu nerede i mimo volje građana dođu na vlast.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Maja Gojković

- Pristalice Saveza za Srbiju, na čelu sa Boškom Obradovićem, koje su upadale u zgradu RTS, Skupštinu grada Beograda, obračunavale se sa novinarima, sada su pribegle novom vandalskom činu i jasno pokazale da je njihova jedina namera da izazovu nerede u želji da mimo volje građana dođu na vlast -istakla je Gojković, saopšteno je iz parlamenta.

Ona je ukazala da u "divljačkom pokušaju da razbije vrata Parlamenta, zloupotrebom zastave Srbije, narodni poslanik Boško Obradović je pokazao da ne poštuje državne simbole naše zemlje".


- Srbija je demokratska zemlja u kojoj građani imaju pravo da mirno protestuju, ali niko nema pravo da nasilno upada u institucije. Parlament je mesto dijaloga predstavnika građana Srbije, a ne mesto izazivanja i podstrekavanja nasilja - poručila je Gojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading