Milićević osudio divljanje pristalica opozicije ispred Skupštine: Snaga sile nikada ne može nađačati snagu argumenata

Autor: Tanjug

Vesti

07.12.2019

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Skupštine Srbije Ðorđe Milićević izjavio je da su pojedinci iz, kako je rekao, dela tzv. ulične opozicije, večeras jasno stavili do znanja šta je njihov cilj - nasiljem zauzeti institucije, pogaziti sve demokratske postulate političke borbe i tako preuzeti vlast.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Đorđe Milićević

Milićević je u pisanoj izjavi ocenio da je to pravo lice onih koji svakodnevno atakuju na predsednika i vladu Srbije, fabrikujući afere i iznoseći najgrublje neistine o ministrima i članovima njihovih porodica.

- Umesto nasilničkog ponašanja i beskrupuloznog napada na skupštinu Republike Srbije kao i nasrtaja na skupštinsko obezbeđenje, nije im palo na pamet da konačno pristupe na sednice skupštine i počnu da rade ono zbog čega su dobili mandat i da se na autentično demokratski način bore za interes građana - istakao je Milićević.

On izražava uverenje da će građani ovako nasilničko ponašanje znati na pravi način da vrednuju na narednim izborima.

- Snaga sile nikada ne može nađačati snagu argumenata. Rušilački porivi dela opozicije nikada neće ostvariti epilog kakav oni žele, jer Srbija nastavlja putem prosperiteta za dobro svih njenih građana - poručio je Milićević.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading