Idu izbori, KOJI JE SLEDEĆI POTEZ MALOG?

Autor: Tanjug

Vesti

26.09.2017

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjasnio se pred novinarima u vezi sa gradskim izborima najavljenim za decembar i njegovim planovima za uključivanje u borbu za prvog čoveka srpske prestonice.

RepublikaFoto: Tanjug
Siniša Mali će, izgleda, propustiti predstojeću trku za gradonačelnika

- Najverovatnije neću biti kandidat na narednim izborima i najverovatnije ću podneti ostavku pre kraja mandata, ali odlazim ponosan na sve što je u prethodne tri godine urađeno u gradu - rekao je Mali novinarima pre početka sednice Skupštine grada.

Mali je dodao da je prethodna gradska vlast sa tadašnjim gradonačelnikom Draganom Đilasom ostavila dug od 1,1 milijardi evra, a da je sadašnja vlast u Beogradu uspela da vrati deo tog duga. 

Mediji se inače, ovih dana, bave predstojećim beogradskim izborima i licitiraju ko će biti čiji kandidat. Prema pisanju "Blica", SNS-ov kandidat za prvog čoveka prestonice biće Nikola Selaković. Na tim izborima, kako tvrde "Novosti" naprednjaci bi želeli da izađu samostalno, bez SPS-a. Prema drugim izvorima, SNS planira da na beogradske izbore izađe s timom. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading