Ðurić bez pardona opleo po lideru SZS: Građani neće dozvoliti Đilasu da opet ruši po Srbiji

Autor: Tanjug

Vesti

07.12.2019

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić rekao je večeras da Dragan Đilas neće više rušiti ništa po Srbiji, jer mu to neće, pre svega, dozvoliti građani koji se bolno i živo sećaju devastacije naše zemlje u vreme tajkunske vlasti Demokratske stranke.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Marko Đurić

- Dovoljno je toga srušio dok je bio na vlasti, zajedno sa kriminalnom oligarhijom čija je želja danas da na juriš dovrši rušenje Srbije - saopštio je Ðurić.

On je ukazao da su toliko on i politika koju reprezentuje života u Srbiji uništili, zatvorivši i rasprodavši u bescenje više od 4.000 fabrika i preduzeća, da se to ne može nazvati nikako drugačije nego zločinom prema građanima naše zemlje.

- Đilasovo mahnitanje i razmetanje pretnjama u uskom krugu istomišljenika i saučesnika samo svedoči o meri bezdušnosti i beskrupuloznosti i njega i njegove klike, i svaki njegov napad na držovotvorne napore Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke samo je još jedan korak ka neminovnom i definitivnom političkom potonuću i Đilasa i njegovog pokreta za uništenje Srbije - poručio je Ðurić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Mrmot

07.12.2019 20:20

Srbija neće dozvoliti rušenje vlade na ulici. To im treba jasno staviti do znanja.

Veljko

07.12.2019 20:22

Meni je prosto glupo da pricam o Djilasu, pa da je valjao i dalje bi bio na vlasti, covek je pokazo da nije vredan nasih glasova

Cveta

07.12.2019 20:23

Djilas i ostali pajtasi su pokazali svoje pravo lice tokom njihove vlasti. Osim agresije i drugih negativnih stvari nisu u stanju nista drugo ni da pokazu.

Danijela

07.12.2019 20:24

Gradjani ne zelel haos i nerede, a to je jedino sto Obradovic moze da ponudi. Zato mu ti isti gradjani nikad nece dozvoliti da na vlast dodje!