"ĐILASOV PAJAC OBRADOVIĆ NUDI SAMO MRŽNJU PREMA SNS"

Autor: Tanjug

Vesti

03.12.2019

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član beogradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Nemanja Manjak izjavio je danas da lider Dveri Boško Obradović, kojeg naziva "patološkim lažovom, cirkuzantom i pajacem tajkuna (Dragana) Ðilasa", dokazuje da su laž i mržnja jedino što nude i čime se bore protiv rezultata koje je vladajuća stranka ostvarila.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Obradović i Đilas

Kako je saopštila SNS, Manjak je rekao da Obradović ne može da pobegne od autoprojekcije zbog čega su mu omiljeni termini "klan", "afera", "mafija", "laž" i "krađa", ali i da se ne može verovati čoveku koji je "naredio prebijanje sopstvene odbornice, komandovao da se kamionom pregaze policajci, tukao novinarke i članice RIK-a".

 

 

Dodao je i da Obradović na sve načine želi da skrene temu sa pitanja koja se mesecima upućuju njegovom šefu Ðilasu, a na koja do danas nema odgovora, a koja se odnose na to kako je došao do milionskih profita u svojim firmama dok je obavljao javne funkcije.

- Ne birate sredstva da dođete do cilja, pa u toj besramnoj borbi za vlast Ðilas, Jeremić, Obradović i razne Tepićke, služe se gnusnim lažima i napadima na policiju, a u osnovi toga leži napad na Vučića, Stefanovića i njihove porodice - naveo je Manjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
star

03.12.2019 18:55

Od čoveka koji je zadojen fašističkom ideologijom, kao što je Boško Obradović ništa drugo se ni ne može očekivati, nego samo mržnja prema svemu dobrom što uradi sadašnja vlast u Srbiji.

Nk

03.12.2019 19:02

Djilasovci nude mrznju prema citavoj Srbiji

Mrmot

03.12.2019 19:22

Boško očigledno boluje od psihoza. Onako se normalna osoba ne ponaša.

Ena

03.12.2019 21:45

Obradovic dejstvuje tako sto vikom na druge pokusava da zavara trag vlastitim malverzacijama, a sa druge strane u svemu vidi ono sto on radi. Njegove lazi su toliko daleko otisle da je on sam poceo da veruje u njih. Onog trenutka kada ga realnost poggodi shvatice da je ostao sam.