GRADSKI IZBORI: Beli otišao u inostranstvo da traži SPONZORE ZA KAMPANJU!

Autor: Tanjug

Vesti

25.09.2017

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik pokreta "Sarmu prob'o nisi" Ljubiša Preletačević Beli otišao je u inostranstvo da lobira da mu finansiraju kampanju, a ako uspe, kandidovaće se na Beogradskim izborima, izjavio je danas njegov portparol Mijat Kostić.

RepublikaFoto: Tanjug
Ljubiša Preletačević se uveliko sprema za gradske izbore

Kostić je, u prepoznatljivom maniru, rekao da je Beli čuo jutros da bi izbori mogli biti održani 10. decembra, i da je odmah otišao u inostranstvo da bi prikupio novac.

- Shvatio je da podrška naroda ništa ne znači, već da ga na vlast moraju dovesti strane sile, kao što je to slučaj sa svim njegovim kolegama koji su bili ili su još na vlasti - objasnio"je Kostić.

Kako je za Tanjug rekao, Beli je poveo i druge članove pokreta "da se povežu sa svetskim moćnicima radi dobijanja podrške".

Za to vreme, "njegovi ljudi ne gube vreme, već u Mladenovcu sastavljaju listu i program, koji će obelodaniti čim dobiju zeleno svetlo od stranih sila", rekao je Kostić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
kaktus

25.09.2017 15:48

Beli izgleda ponovo podgreva sarmu.

mili

25.09.2017 15:48

Beli kao crtani film, mnogo je smesan!

Stefa

25.09.2017 15:56

Dzabe mu bilo gde da ode, nece nista dobiti.

Nina

25.09.2017 15:58

Smesno je da Beli bude kandidat na izborima a i neozbiljno.