LIDER DVERI OPET IZNOSI NEBULOZE! Boško lupeta o Srpskom telegrafu

Autor:

Vesti

02.12.2019

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Dveri Boško Obradović nikako da se ugrize za jezik dok laže...

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Boško Obradović

Na konferenciji u holu Narodne skupštine, jedan od lidera Saveza za Srbiju juče je poručio da predsednik Aleksandar Vučić treba da se pozabavi Srpskim telegrafom, koji, kako je rekao, u feljtonu piše o kumu ministra policije Nebojše Stefanovića Dmitru Đuroviću, a onda taj feljton posle tri nastavka i stavljanja na naslovnu stranu prekida iako je pisalo nastaviće se...

- Očigledno je na delu sukob dva klana, klana Aleksandra i Andreja Vučića sa klanom Nebojše Stefanovića - lupio je Obradović i ostao živ.

Međutim, njega kao i mnogo puta do sada demantuju činjenice. Da ne ulazimo u potpuno nebulozne tvrdnje lidera Dveri, biće dovoljno da konstatujemo da je omanuo čak i u tehničkim činjenicama: nije bilo tri nastavka nego pet, a ni Đurović nije Stefanovićev kum.

Podsetimo, naš list je u nastavcima pisao o poslovanju tajkuna Ðurovića, koji je kao prvi čovek važne državne kompanije stekao hacijendu u Sopotu vrednu dva miliona evra, zidao zgradu vrednu čak 30 miliona i slično... I upravo to, što Obradović nikako da shvati, dokaz je da u Srbiji nema cenzure i da za Srpski telegraf nema zabranjenih tema.

 

 

Jovanov: Ako se Obradović ne leči, njegova pisma Putinu i teorije zavere će preovladati i on će biti nepovratno izgubljen slučaj

 

S druge strane, predsednik Dveri ne pominje ni rečju najvećeg tajkuna, s kojim je u Savezu za Srbiju, Dragana Ðilasa, za kog je Ðurović, evidentno, sitna riba.

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov kaže da, umesto što njega zovemo za komentar, bolje je da potražimo stručnu pomoć za Boška Obradovića jer, ako uskoro ne počne da se leči, za njegovo psihičko zdravlje neće biti nade.

- Ako se Boško Obradović ne leči, u tom slučaju će njegova pisma Putinu i teorije zavere preovladati i on će biti nepovratno izgubljen slučaj - zaključuje Jovanov.

Podsetimo, Obradović je i pre nekoliko dana imao monolog o Srpskom telegrafu, dva dana nakon što smo započeli seriju tekstova o Dmitru Đuroviću, bivšem direktoru "Koridora Srbije".

Ni ovo nije umeo da pogodi

1. Kaže da su bila tri nastavka o Đuroviću, a bilo ih je pet

2. Izmislio da je Đurović Stefanovićev kum

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
tijana

03.12.2019 08:08

Opozicija je zavidna zbog napretka Srbije

Jovana

03.12.2019 08:28

Obradović iznosi potpuno nebulozne tvrdnje i sve njegove izjave su čisto šuketanje.

Pera Savic

03.12.2019 08:40

Obradovic toliko iznosi neistina da i kad kaze nekad istinu niko mu nece verovati.

Milena

03.12.2019 08:49

Ovaj covek ne zna nista pametno da kaze.