ISTINA POBEĐUJE ĐILASOVE PRLJAVE LAŽI: Biljana Popović Ivković raspalila po đilasovcima

Autor: Republika

Vesti

30.11.2019

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Biljana Popović Ivković istakla je danas da je u redovima Dragana Đilasa nastala panika zbog njihove bolne spoznaje da istina pobeđuje njihove prljave laži.

RepublikaFoto: Promo foto
Biljana Popović Ivković

"Neverovatno je kakva je panika nastala u redovima Dragana Đilasa zbog za njih bolne spoznaje da istina uvek mora da pobedi njihove prljave laži ma koliko puta i ma koliko glasno pokušavali da ih podmetnu.

Đilasovi uposlenici, srećni i zadovoljni što im je dodelio da za njegov račun masno lažu i neupoznati sa postojanjem bilo kakvog osećaja odgovornosti za izgovoreno, u prethodnim danima nizali su seriju potpunih izmišljotina, koje su sustizale i prestizale jedna drugu.

Naravno, bez ikakog osećaja stida i sramote što je cela zemlja svedočila o koliko nebuloznim neistinama je reč.

Na sve moguće načine pokušali su da omalovaže još jednu nadasve uspešnu policijsku akciju zaplene narkotika u blizini State Pazove, da unize rad policijskih službenika dugogodišnjih profesionalaca, a u svom zanosu laganja poručivali su čak i direktoru policije da ne zna šta govori i da se MUP hvališe sa dva. tri grama zaplenjene droge.

Naravno, njihovo blaćenje policije od kog se nisu libili ni časa, imalo je za cilj njihove mizerne političke napade na ministra Nebojšu Stefanovića. I to blaćenje ljudi koji su svojim neumornim radom već od početka godine zaplenili 6,2 tone narkotika i uhapsili skoro 800 dilera.

Foto: Tanjug/D. GOLL
Dragan Đilas

Pošti su im se laži rušile ko kula od karata, krenuli su i u nasrtaje na Andreja Vučića, brata predsednika Republike Srbije. I to je potpuno jasno - jedina politika koju Dragan Đilas i njegovi sledbenici imaju da ponude - bezočne laži, nasilje i agresija u kojoj se ne biraju sredstva, a jedno od Đilasvih omiljenih je svakako - udaranje na porodicu.

Bedni pokušaji kriminalizacije članova porodica bili su naravno u konačnici usmereni na predsednika Aleksandra Vučića, što je marketinški Veliki brat  naravno začinio sa naslovnim stranama svojih tabloida na kojima je predsedniku Srbije nacrtana meta na glavu uz pozive na njegovo ubistvo.

I tako se u besu razotkrio. Sve laži na putu ka njegovom krajnjem cilju, a to je diskreditacija predsednika Aleksandra Vučića ne bi li se Đilas i drugari vratili na vlast i nastavili da pljačkaju građane Srbije, pale su u vodu i pošto su pobijene samo i samo golom istinom, u redovima Saveza za Srbiju nastupila je opšta panika.  

Danas se Savezani pitaju kuda i šta dalje, jer znaju da ideju za bolji život građana nikada nisu ni imali niti je imaju, u narodu su prokazani kao dokazani lažovi, a gazda Đilas im je već mnogo besan", stoji u njenoj izjavi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Ana

30.11.2019 17:52

Naravno da ce istina pobediti,uzalud opozicija svakodnevno smislja lazi.

jasmina91

30.11.2019 18:11

Politika Djilasa i Saveza za Srbiju je zasnovana na plasiranju lazi, sreca pa narod vise ne naseda na njih

Hedona

30.11.2019 18:27

Istina pobeđuje svaku laž, i treba svaki da pobedi. Vreme je da se tuži Dragan Đilas za klevetu, i što je uklaljao čast poštenog čoveka. Andrej Vučić mora da reaguje.

Nk

30.11.2019 18:43

Istina je sinonim za politiku naseg predsednika dok svi znamo sta je sinonim za opoziciji lopovluk i laz