Haos na sednici GO Demokratske stranke: Lečiću zabranjeno da priča, Balša raskrinkao Đilasa!

Autor: Republika

Vesti

30.11.2019

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Današnja sednica Glavnog odbora Demokratske stranke posve je zanimljiva, a sve se zakuvalo kada je Branislavu Lečiću zabranjeno da govori.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ
Branislav Lečić na sednici

Naime, reč je dobio Nebojša Zelenović koji je predsednik druge stranke i pohvalio Zorana Lutovca.

Balša Božović je replicirao time da im lekcije drži neko čiji je predsednik Dragan Đilas opljačkao DS za 5 miliona evra, a sad dolaze jer bi da upravljaju njom.

Radoslav Milojičić Kena je zatražio utvrđivanje kvoruma. Đilas je obarajući Tadića tražio da se javnom prozivkom utvrđuje kvorum. Njegov zahtev je odbijen, nakon čega se izašlo oko 160 članova GO.

RepublikaFoto: Tanjug/T. RADOVANOVIĆ
Sednica Glavnog odbora DS

- Mislim da nema kvoruma i da na sednici učestvuju gosti koji nisu članovi stranke - rekao je Lečić novinarima u holu zgrade opštine Stari grad, gde se održava sednica i dodao da se neće vraćati na sednicu.

Pored Lečića, sednicu su napustili i poslanici DS Aleksandra Jerkov, Radoslav Milojičić Kena i Balša Božović, kao i bivši ministar Slobodan Milosavljević i trenutno se nalaze u holu.

Navodno, sa par glasova drže kvorum, što je netačno jer u sali ima preko 50 gostiju. Pad kvoruma bi značio raspisivanje vanredne skupštine na kojoj bi izgubio Lutovac i donošenje odluke o izlasku na izbore, zbog čega Đilas na silu bez kvoruma trenutno drži GO DS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Bane

30.11.2019 15:00

Djindjića je verovatno stid i sramota šta su uradili od Demokratske stranke

Mrvica

30.11.2019 15:06

Cirkus. Da nije tužno bilo bi smešno...

Bojana

30.11.2019 15:11

Olosi nek rade sta zele...

milica

30.11.2019 15:18

Opet Đilas? Do kada ovaj čovek planira da se blamira?