KAD NEĆE SUDOVE, JA ĆU TUŽITI ALEKSIĆA! Vulinu prekipelo zbog optužbi Jeremićevog saradnika

Autor: Tanjug

Vesti

28.11.2019

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da će tužiti poslanika Narodne stranke Miroslava Aleksića i na taj način mu dati mogućnost da dokaže sve svoje laži - optužbe da je posetio poljoprivredno dobro "Jovanjica" gde se, kako je naveo Aleskić, tada odvijala proizvodnja marihuane.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vulin

Vulin je na sednici Skupštine Srbije u delu u kojem poslanici postavljaju pitanja predstavnicima Vlade Srbije kazao da je Aleksiću svaki pošten rad kriminal i u najmanju ruku sumnjiv.

- Idemo na sud, kada neće sud, tužiću ga ja. Aleksiću je svaki pošten rad kriminal, u najmanju ruku sumnjiv. On vidi ministra kako bere paradajz, rotkvice i pomisli mora da je neki kriminal, nemoguće je da čovek radi svojim rukama. Ja sam seljačko dete, mene nije sramota da radim sa svojih 10 prstiju - kazao je Vulin.

Dodao je da je 2015. godine posetio poljoprivredno dobro Jovanjica, gde je pronađena plantaža marihuane ove godine, i to u svojstvu ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, sa rukovodstvom Nacionalne službe za zapošljavanje jer su dobili informaciju da ne samo tu, već u čitavoj poljoprivredi u okolini Beograda, nedostaje sezonskih radnika.

 

 

- Odveo sam rukovodstvo Nacionalne službe za zapošljavanje da vide iz prve ruke kako žive i rade oni koje treba da zaposle i nije me sramota zbog toga i ponosan sam na to i uvek bih to ponovo uradio - rekao je Vulin i dodao:

- Ako sam ja 2015. godine mogao da znam šta će se dešavati 2019. godine, onda što taj ološ (Aleksić) ne optuži bratstvo manastira Hilandar koji je tog istog Koluviju (Predrag Koluvija - odgovorno lice dobra Jovanjica) primilo u svoje bratstvo i dalo mu blagoslov da se njegovo imanje zove po imanju manastira Hilandar - Jovanjica - rekao je Vulin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading