Bečić zgrožen izjavama Aleksića: Priče iz kuhinje Đilasa, Jeremića i Obradovića iz dana u dan sve ogavnije!

Autor: Tanjug

Vesti

28.11.2019

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Konferencija za novinare potpredsednika Narodne stranke Miroslava Aleksića samo je jedan u nizu sinhronizovanih i dobro pripremljenih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu", ocenio je Igor Bečić, predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu rada službi bezbednosti.

RepublikaFoto: Tanjug
Igor Bečić

- Po starom, sada već ustaljenom običaju, predstavnici opozicije, ne nudeći nikakve dokaze, javno blate predsednika države ili članove njegove porodice, izmišljajući stvari koje nikakve veze sa istinom nemaju. Priče iz kuhinje u kojoj su glavni kuvari Dragan Ðilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović iz dana u dan su ogavnije i sve jasnije pokazuju kako njihova mržnja prema Aleksandru Vučiću nema granica - kaže Bečić u izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Bečić navodi da Aleksić bez ijednog dokaza povezuje predsednika države i ministra unutrašnjih poslova sa proizvodnjom narkotika.


- Kao predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti očekujem da će istraga rasvetliti ceo slučaj, i verujem da će nakon toga biti pokrenut postupak protiv Aleksića zbog iznošenja lažnih optužbi, kao što je to običaj i praksa u svim civilizovanim državama sveta - završava Bečić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
ana

28.11.2019 17:21

Opozicija je pukla odavno

veki

28.11.2019 17:22

Ljudi koji koji nisu duzni pominjana

Peka

28.11.2019 20:04

Losi su "kuvari". Oni vise vole kada im serviraju Palmer i tajni "obozavaoci", a kako stvari stoje i ni to im ne pomaze. Ne polazi im nista za "rukom".

Milan Alasic

28.11.2019 22:30

Pa od koga je drugog i mogao da cuje takve bjuvotine no od njih.