Srpska liga: Aleksić ima više grama u nosu nego što ima u mozgu!

Autor: Republika

Vesti

28.11.2019

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska liga konstatovala je da dokazani zavisnici iz Narodne stranke lažnim optužbama žele da destabilizuju Srbiju.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Aleksandar Đurđev

- Nenarodni i antisrpski političar Aleksić ima više grama u nosu nego što ima u mozgu. Najnoviji dokaz da pojedine stranke opozicije vode besomučnu političku kampanju protiv porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, jesu besmislice i lažne optužbe Narodne stranke, da je policija, navodno utvrdila da je uhapšeni vlasnik poljoprivrednog gazdinstva ''Jovanjica'', po privođenju pozvao brata predsednika Srbije - izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige (SL), dodajući da je ovo samo još jedan od mnogobrojnih napada dokazanih zavisnika, usmerenih ka predsedniku Vučiću i ministru Stefanovića, u režiji tzv. opozicije a prave tajkunsko kartelske klike Jeremića. 

- Nije im bila dovoljna naslovna strana NIN-a, sa uperenim snajperom na predsednika države Srbije, kojom su poslali jasnu poruku koji im je cilj i šta zaparvo žele da postignu, nego su krenuli sa još monstruoznijim scenarijem, samo da bi destabilizovali našu zemlju, urušili njene inistitucije, izazvali opšti haos i paniku, i diskreditovali u javnosti predsednika Aleksandra Vučića i ministra Nebojšu Stefanovića. Nedeljnik NIN mesecima laže javnost i satanizuje oca ministra Stefanovića. Sada imaju isti cilj samo je meta Andrej Vučić. Ovo mora da prestane. Zlo mora biti zaustavljeno - ističe Đurđev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading