"Kap je prelila čašu! Uredništvo NIN-a želi da kriminalizuje Vučića!"

Autor: Republika

Vesti

28.11.2019

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Naslovnica NIN-a je dugo osmišljavana i davno pripremljena, ali ova skandalozna naslovnica NIN-a je čekala jedan važan detalj - a to je intervju Suzane Vasiljević za ovaj list", istakao je član Glavnog odbora SNS Bratislav Jugović.

RepublikaFoto: youtube.com/Jutarnji Program TV HAPPY
Bratislav Jugović

- Savetnica predsednika Srbije dala je intervju u izdanju koje je najprepoznatljivije po naslovnici na kojoj je puška uperena u njenog šefa Aleksandra Vučića. Uredništvo NIN-a je svoju skandaloznu naslovnu stranu stavilo u izdanju u kojem je posle nekoliko godina neko ko je blizak Vučiću pristao na intervju za ovaj nedeljnik. Svojim pojavljivanjem u NIN-u stiče se utisak da je Suzana Vasiljević dala legitimitet uređivačkoj politici NIN-a koja nema nikakve veze sa objektivnim novinarstvom. Svima je jasno da NIN ima zadatak da kriminalizuje Aleksandra Vučića i njegovog najbližeg saradnika Nebojšu Stefanovića, da fabrikuje lažne afere i da učestvuje u sprečavanju ekspanzije vojne industrije u Srbiji - kaže Jugović.

- Suština je da je uredništvo NIN-a zloupotrebilo dobrotu Suzane Vasiljević i njen dobronameran odnos prema svim medijima. Osoba koja je zbog ove naslovnice NIN-a najviše povređena je upravo Suzana Vasiljević. Njen primer, a može se reći i stradanje na profesionalnom planu treba da bude primer koju novinu svi predstavnici vlasti moraju da bojkotuju. Kap je prelila čašu, pojedini novinari ne smeju dobiti više nikad drugu šansu - dodaje on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Nk4

28.11.2019 14:53

Opozicija ce i dalje praviti soletke i nastaviti da skrece paznju na sebe ali dzaba im sve kada ih narod ne voli

Odgovori 10 0
milica

28.11.2019 17:58

Novinari NIN-a su prekršili novinarski i etički kodeks otvoreno preteći predsedniku Srbije ovakvom skaradnom naslovnicom.

miki

29.11.2019 06:46

Kap u čaši koja je prelila

meda

29.11.2019 10:12

Opozicija samo skreće pažnju na sebe