Suzana Perić zgranuta naslovnicom NIN-a: Očekujem da svi urednici osude stavljanje mete na čelo predsednika!

Autor: Republika

Vesti

28.11.2019

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urednica Politikinog Bazara, Suzana Perić osudila je sramnu naslovnu stranu NIN-a na kojoj je u predsednika Srbije Aleksandra Vučića uperen snajper.

RepublikaFoto: Atelje Suzane Perić
Suzana Perić

- Sramota me je kao urednicu Politkinog Bazara da uopšte prokomentarišem najstrašniju i beskrupuloznu naslovnu stranu časopisa NIN! Staviti metu na čelo predsednika je za najveću osudu  i očekujem da svi urednici osude ovakvo najstrašnije i najbeskrupuloznije korišćenje medija - rekla je Suzana Perić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Teodora

28.11.2019 11:47

Zgrozena sam naslovnicom to je svaku osudu.

Nikoletka

28.11.2019 11:52

Treba da se oformi udruzenje novinara koje ce da osudi ovaj snajper jer to nije samo snajper uperen u predsednika vec u ceo napredak Srbije.

Goran

28.11.2019 12:32

Ovakvo ponasanje medija je nedopustivo,svako ko podstice zlocine u ovoj drzavi mora biti kaznjen,ovo je demokratska drzava u kojoj nema mesta nasilju i sirenju mrznje.

Marija

28.11.2019 12:37

Svi novinari treba da osude jer ovo je bukvalno poziv na linc predsednika takve stvari treba pitati Evropu da li bi ona dozvolila.