ROGOVI U VREĆI! Rat Đilasa i Sergeja zbog izbora i protesta

Autor:

Vesti

27.11.2019

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno rasulo u opoziciji! Lider PSG Sergej Trifunović i vođa SZS Dragan Đilas nisu više u dobrim odnosima, pre svega zbog izbora koji predstoje jer se dvojica političara ne slažu oko toga da li treba ići u bojkot ili ne. Međutim, to nije jedina svađa na relaciji Đilas-Trifunović. Strasti su se dodatno podgrejale posle poruke lidera PSG da đilasovci mogu da jedu govna, što je razbesnelo osnivača Saveza za Srbiju.

RepublikaFoto: printscreen/N1
Đilas i Trifunović

- Trifunović u izborima vidi šansu da napravi odličan rezultat, što pokazuju i neka istraživanja, a to posebno bode oči Draganu Đilasu, koji je umislio da je veliki političar i vođa opozicije da bi mu sad tu neki glumac uzimao slavu - kažu izvori.

S druge strane, Trifunoviću se ne sviđa što Đilas misli da je bogomdan da bude na čelu opozicije.

- Njihovi saradnici već duže vreme vode tihi rat, što se vidi i po nekim komentarima na društvenim mrežama, a posebno onom gde Trifunović đilasovce naziva govnima - dodaju naši sagovornici upućeni u detalje.

Sukob se dodatno rasplamsao posle izjava Jelene Anasonović, jedne od vođa protesta "1 od 5 miliona", koja je izjavila da je napustila udruženje jer su ga preuzeli političari, pre svih Dragan Ðilas.

 

 

- Ideja je bila da tek dan pre protesta stranke i pokreti pozivaju ljude. Prihvatili su moj predlog, bar se tako činilo, međutim, ubrzo su krenuli po medijima da svojataju protest, da prave svoje vizuale i da sami i pre nas najavljuju govornike koje sam u tom periodu ja lično zvala - izjavila je Anasonovićeva.

Usledili su žestoki napadi pristalica Saveza za Srbiju na račun Anasonovićeve. Odgovor im je ekspresno stigao od Trifunovića, koji je Đilasovim saborcima poručio:

- E, pa, devojčice... Kako sam te svojevremeno kritikovao i interno i javno, sada dozvoli da te javno pohvalim. Za iskrenost i hrabrost - napisao je Trifunović na Tviteru i dodao "mislim da nema apsolutno ničeg promišljenog i kalkulativnog u Anasonovićkinoj izjavi, tako da možete samo da jedete govna".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Vesna

28.11.2019 07:53

Ne volim Trifunovića nikako, ali kapa dole za ovo što je rekao Đilasu !

Gaga

28.11.2019 07:53

Na izborima ubedljivu pobedu ce odneti oni koji rade za interese drzave a to je SNS

Željko

28.11.2019 08:15

Ne smem ni da zamislim kako bi izgledala država da je vode ova dva kvazi političara. To bi bila prava banana država.

Milos

28.11.2019 08:20

Ovi iz opozicije ne podnose ni sami sebe!