OPOZICIONA SAPUNICA BEZ KRAJA: Dveri napale Mariniku zbog s*ksa

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

26.11.2019

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinika Tepić, najbliža saradnica tajkuna Dragana Đilasa, dala je čak 6,4 miliona dinara budžetskog novca za projekat "Seks za početnike", koji je realizovan u osnovnim i srednjim školama širom Vojvodine!?!

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ/S. RADOVANOVIĆ
Marinika Tepić i Boško Obradović

Zbog ovog projekta Tepićevu su žestoko napale Dveri Boška Obradovića i čak su je osumnjičile da državnim novcem među školskom decom sprovodi "promociju homoseksualizma"!?!

Marinika Tepić je 2014. godine, kao pokrajinska sekretarka za sport i omladinu, odobrila finansiranje projekta "Zlatni most - seks za početnike", koji je predložilo udruženje građana "Skaska". Na čelu ovog udruženja nalazio se Marinikin tadašnji partijski kolega iz Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Dušan Jakovljev, inače bivši potpredsednik Skupštine Vojvodine.

Novac je prebačen u tri tranše, od 2014. do 2017, i to u ratama od po 1.491.000, 3.220.000 i 1.600.000 dinara.

Među najglasnijim i najradikalnijim protivnicima ovog projekta bio je pokret Dveri Boška Obradovića. Istog onog Obradovića koji danas zdušno i na sav glas podržava Mariniku i praktično je predlaže za budućeg premijera?!

 

 

Tada je novosadski odbor Dveri ocenio da je potpuno neprimereno uvoditi seksualno obrazovanje u 66 srednjih škola bez saglasnosti roditelja.

- Roditelji nisu konsultovani da li je predviđena nastava i sadržaj priručnika u skladu sa njihovim verskim i moralnim uverenjima, što predstavlja kršenje Ustava Republike Srbije. Shodno uzrastu i duševnoj zrelosti dece koja će slušati novi predmet, primerenije je da ih roditelji, koji su u prirodnoj bračnoj zajednici muškarca i žene, vaspitavaju i obrazuju na ovu temu. Sporni priručnik obiluje dezinformacijama i naučno nedokazanim i oborivim tvrdnjama, kao i kritičnim definicijama u vezi sa zrelošću za stupanje u seksualne odnose, homoseksualnošću i kontracepcijom - saopštile su tada Dveri, uz konstataciju da udžbenik deluje poput "reklamnog materijala neke farmaceutske kuće, koja promoviše svoje kontraceptivne proizvode".

Međutim, danas, svega pet godina kasnije, Dveri i Boško Obradović gledaju u Mariniku kao u buduću premijerku i brane je svim silama.

Rističević: Bar zna da prebegne

I dok se Boško i Tepićeva juče nisu oglašavali, poslanik vladajuće koalicije u Skupštini Srbije Marijan Rističević ističe da je posebno frapantan podatak da je Marinika taj novac dodelila udruženju svog kolege koje je registrovano na njegovoj kućnoj adresi.

- Ne znam ko je iz pokrajinskog sekretarijata demonstrirao i prikazao praktičnu vežbu iz seksualnog vaspitanja, ali Marinika je sve to platila, a platila je i neke mlade bildere, ali o tome će se tek pričati... Takođe, više miliona je dala za nekoliko krpenih lopti i štapova za igru "banatske šore" - navodi Rističević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
Borko

26.11.2019 18:01

Obradovic je naucio samo da napada i ne gleda vise koga napada.

Nikola

26.11.2019 18:09

Hahaha.. smesni su. Sigurno je Tepićeva tada trebalo taj ,, sexualni projekat,, da ponudi Obradovicu, inače coveku sa iskustvo u nasilju nad ženama

Nikola

26.11.2019 18:13

Skupili se i udruzili kurta i murta da sruse vlast a nemaju po jednu dodirnu tacku.

Deki

26.11.2019 18:27

Па они су путујући циркус кроз време и простор!!!