Lečić: Je*e mi se šta misli Zapad!

Autor:

Vesti

24.09.2017

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moramo da čujemo jedni druge. Zato postoji demokratija. Ne radimo mi demokratiju, niti se bavimo njome, niti se borimo za Zapad. Je*e mi se za Zapad!

RepublikaFoto: Tanjug
Skup DS u Nišu: Malo, malo, pa psovka

Ovako je potpredsednik DS glumac Branislav Lečić u subotu šokirao nekoliko desetina Nišlija na protestu protiv aktuelne vlasti u tom gradu, prvom u seriji najavljenih u organizaciji demokrata. U psovkama i vređanju se poznati glumac, međutim, nije tu zaustavio pa je dodatno opleo po režimu optužujući ga za "srozavanje etike duha i pameti naroda".

Reč je o emotivnom dramskom nastupu, Lečić je govorom pokušao da motiviše ljude

- Društvu je potreban hrabar čovek koji misli svojom glavom. Treba da imaš muda, nemoj da se plašiš. Ljudi ne smeju da dignu glavu jer ih je ovaj kupio i korumpirao. Ne samo on već čitava vlast, čitava koalicija radi na način koji korumpira ljude. Važno je samo koliko su bliski vlasti i koliko im se uvlače u dupe... - teatralno je uzviknuo Lečić okupljenima.

Govor lidera DS Dragana Šutanovca Lečić je potpuno bacio u senku kada je pokušao da ohrabri demokrate rečima.

- Nema nikakvih razloga za strah zato što se sva ta govna povlače onog momenta kada dignemo glavu i svoju inteligenciju pretvorimo u srce i muda.

Na kraju svog poprilično vulgarnog izlaganja Lečić je zapretio: Moramo da sprovedemo lustraciju kad dođemo na vlast. Nikome ništa ne pretimo, samo ćemo da zaštitimo građane od obmana koje su očigledne.

Lečić juče nije odgovorio na naše pozive i poruke, dok su nam u DS rekli da namera njihovog potpredsednika nije bila da uvredi ili omalovažavi bilo koga.

- Reč je o emotivnom dramskom nastupu, a Lečić je svojim govorom pokušao da motiviše ljude koji se posle godina vlasti SNS i Aleksandra Vučića nalaze u nikad goroj poziciji - zvaničan je stav DS. Ž. Milić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (64)

Loading
brane

24.09.2017 17:52

Ko njemu dade fakultetsku diplomu ili je pomislio da je na sceni.

mile

24.09.2017 17:53

Kakav je ovo prevrtljivi demokata, do juče mu se sviđao zapad a danas ne.

jeca

24.09.2017 17:55

Bivši ministar kulture pa takvim rečnikom da se izražava. Sramota.

Nikola

24.09.2017 18:00

Al' je ovaj covek puk'o...