Svi koji neće u SZS su na tapetu: Jeremić naredio brutalno vređanje Gordane Čomić!

Autor: Republika

Vesti

24.11.2019

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk Jeremić je naredio britalno vređanje Gordane Comic i ostalih demokrata koje ne pristaju na diktaturu Saveza za Srbiju. Novi tvit potpredsednika te političke opcije, Siniše Kovačevića to potvrđuje.

RepublikaFoto: youtube.com/ RTV Marš HD Valjevo
Siniša Kovačević

Kovačević se, upotrebivši neprimeren rečnik, osvrnuo na iznošenje stavova Gordane Čomić i tom prilikom je i nju i sve ostale koji se ne libe da iznesu svoje mišljenje najbrutalnije izvređao.

- Jesam u DS, ustvari nisam, ja više volim EU od Angele, a i to mi je malo, EU se mora voleti, a sve koji je ne vole poklati kao jaganjce u Čačku, jesam u Skupstini trideset godina, a i tamo sam samo zbog EU, a ove bojkotgo*nare treba ubiti kao Lutovca. EU i Srbija 21 nemaju alernativu - napisao je Kovačević.

Zbog činjenice da Gordana Čomić nije podržala ulazak Demokratske stranke u Savez za Srbiju, Vuk Jeremić je izgleda naredio da je svi njegovi ljudi orkestrirano vređaju i iznose brojne neistine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading