Stefanović: Bezbednost u Vrnjačkoj Banji na izuzetno visokom nivou

Autor: Republika

Vesti

22.11.2019

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović ocenio je danas, prilikom posete Policijskoj stanici Vrnjačka Banja, da je bezbednost u ovoj opštini na izuzetno visokom nivou.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Ministar stefanović u Vrnjačkoj Banji

- Razgovarao sam sa policijskim službenicima o rekonstrukciji zgrade u kojoj su smešteni i policija i vatrogasci-spasioci, o novoj opremi i vozilima za pripadnike Sektora za vanredne situacije, ali i o svemu što možemo da uradimo da bezbednost bude očuvana, a usluge koje pružamo građanima budu što brže i kvalitetnije - rekao je Stefanović. 

Stefanović se danas sastao i sa predsednikom opštine Bobanom Đurovićem. On je istakao da  Vlada i MUP imaju dobru saradnju sa ovom lokalnom samoupravom i da je na današnjem sastanku razmatrana mogućnost uvođenja video-nadzora koji bi pokrivao ključne saobraćajnice i škole.

- Država će se truditi da nastavi sa ulaganjem u putnu infrastrukturu i druge projekte, koji će omogućiti da stanovnici Vrnjačke Banje imaju još kvalitetniji život. Dobra ekonomska politika predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i Vlade daje rezultate i to je vidljivo i kroz privlačenje investicija u našu zemlju i kroz kvalitetniji život građana Srbije - poručio je Stefanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading