Ružić nema dilemu: Pritisci na Srbiju dokaz ispravnosti državne politike

Autor: Tanjug

Vesti

21.11.2019

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar državne uprava i lokalne samouprave Branko Ružić izjavio je večeras da su velika zainteresovanost za Srbiju i pritisci koji dolaze sa svih strana samo dokaz ispravnosti politike državnog rukovodstva.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Branko Ružić

- Povodom kontinuiranih pritisaka na našu državu i evidentne želje širokog spektra stranih obaveštajnih struktura da državno rukovodstvo promeni državotvorni, politički i vojno neutralni kurs smatram da je obaveza svih državnih funkcionera da sa još većim elanom nastavimo uspešnim, ali i trnovitim putem kojim Srbija ide - rekao je Ružić u izjavi dostavljenoj Tanjugu posle konferencije za novinare predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

On je ocenio da predsednik Vučić, Savet za nacionalnu bezbednost, bezbednosne strukture, vojska i policija zaslužuju sveobuhvatnu podršku svih pravdoljubivih građanki i građana Srbije u svim aktivnostima koje štite državne i nacionalne interese.


- Srbija je jedna jedina, predstavlja tačku okupljanja i orijentir za naše buduće nacionalne pobede - poručio je Ružić u izjavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading