Đilas razotkriven: Hteo sa Vučićem da gradi "Beograd na vodi", pa sada pljuje po njemu

Autor:

Vesti

22.11.2019

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik i član Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović žestoko je odgovorio Draganu Đilasu povodom njegovih tvrdnji da je "Beograd na vodi" izgrađen parama od trgovine oružjem.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Vladimir Đukanović

Polemika se povela na društvenoj mreži Tviter kada je najpre Dragan Đilas objavio post u kojem tvrdi da zna odakle je došao novac za izgradnju "Beograda na vodi".

- Prodaja srpskog oružja Ukrajincima je išla preko Emirata i Vučićevog velikog prijatelja šeika Muhameda Bin Zajeda. Imajući to u vidu, ali i sve što se dešava sedam godina, šta mislite ko su zaista većinski vlasnici Beograda na vodi, PKB-a, Karađorđeva..... - napisao je Dragan Đilas.

 

 

Vladimir Đukanović, verovatno ne želevši da uđe u širu debatu, odgovorio je Đilasu kratkim postom u kojem ga je podsetio na određene činjenice ,dok je Đilas obavaljao funkciju predsednika Košarkaškog saveza Srbije.

- Hm, mozda si mogao da pitas Vucica ko su vecinski vlasnici Beograda na vodi onomad kada si se dogovarao da ga zajedno sa njim pravis, ili si se mogao raspitati za onih pet godina dok si mu se zahvaljivao kao predsednik KSSa na uspesima kosarkasica? Licemeru. - ošto je odgovorio Đukanović.

 

 

Podsetimo, Dragan Đilas je obavljao dužnost predsednika Košarkaškog saveza Srbije od 2010-2016. godine, i tokom svog mandata često je u svojim izjavama hvalio Aleksandra Vučića. Nakon što je podneo ostavku i ponovo se politički aktivirao, Đilas se svrstao na stranu opozicije. 

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Dragan Đilas

Dragan Đilas danas je predsednik stranke Pokret slobode i pravde, i za njega se vezuju brojne optužbe za malverzacije i neracionalno trošenje budžetskih sredstava, od strane funkcionera SNS i Aleksandra Vučića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Dobrila

22.11.2019 08:05

Možda je Đilas hteo da bude knjigovođa,i da lova stoji kod njega.

Nele

22.11.2019 08:41

Krivo mu je zato sto zna da je to odlican projekat. Jos pogotovo kad je pre neki dan bio na kafi sa Sergejom i kad je video kako ce biti lep taj deo Beograda.

Darko

22.11.2019 08:42

Mogu misliti koliko bi se Djilas ugradio u razne poslove. Da je on na vlasti ovako nesto se nikad ne bi gradilo.

sneza

22.11.2019 08:48

Sigurno tu nije mogao da se ugradi,,tako da je sada najlakse da ga pljuje!