(FOTO) Najbrutalniji napadi na Vučića nisu slučajnost! Cilj samo jedan - SKINUTI GA SA VLASTI PO SVAKU CENU!

Autor: mediji, Republika

Vesti

20.11.2019

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne postoji ni jedan jedini političar u celom regionu koji izaziva toliko pažnje kao što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Aleksandar Vučić

Nema sumnje da to nije zbog veličine Srbije, jer dok su predsednici bili njegovi prethodnici  poput Nikolića, Tadića, Koštunice, nikada nije bilo toliko medijskih natpisa, a pogotovo ne takvih laži i brutalnih napada. 

Izdržao je Vučić kampanje vođene protiv njega i spolja i iznutra, izdržao je brojne izjave poput Kurtijeve koji je pominjao predsednikovu ćerku, izdržao je pretnje upućene porodici, najstrašnije gadosti, ali je izdržao i pokušaj javnog linča u Srebrenici, gde je Vučić dostojanstveno branio našu Srbiju. 

Istovremeno je radio od jutra do sutra, kako bismo sada imali ekonomiju koja je ustala, Vojsku koja je najsnažnija u poslednjih nekoliko decenija, radio je da bi svojom energijom izgurao i sve projekte, autoputeve, bolnice, fabrike.

Radio je i žrtvovao svoje zdravlje, ali smo sada poštovani u celom svetu, uspravni i idemo napred. I naravno da su se mnogi obradovali kada je stradalo njegovo zdravlje. Jer, ako sklone Vučića, pašće i Srbija. I naravno da sada neće birati sredstva da ga opet udalje sa njegovog jedinog zadatka, da uspešno vodi Srbiju u bolju budućnost. 

 

 

RepublikaFoto: printscreen/dnevno.hr
Sraman tekst o srpskom predsedniku u hrvatskim medijima

Nije trebalo dugo čekati na dokaze za to. Hrvatski sajt "Dnevno" danas je najbrutalnijim i najbolesnijim lažima, koje su čak i njima kontradiktorne, napao Vučića, kako bi pokušali da ga slome. U tekstu ustaše pišu o tome kako je Vučić rimokatolik, kako mu je otac Albanac, kako mu je brat ulični bandit, a u naslovu zaključuju da je Vučić zapravo četnik!

Takvu bolest ne bi mogao ni najluđi um sam da smisli, što govori o tome da se zapravo iz nekog centra osmišljavaju udari na lidera Srbije, gađajući tamo gde je svaki čovek najosetljiviji, na porodicu i najbliže.

Stotinu puta je Vučić rekao "Meni govorite šta god želite, ali ne dam na Srbiju". Time je često i svoju porodicu ostavljao na vetrometini, gledajući da prvo celom narodu bude dobro i da bude zaštićen. Ali, ovo što sada ustaše rade neko mora da javno osudi, neko mora da stane iza Vučića, kad već on svaki put zaboravi da misli samo na sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Ana983

20.11.2019 20:38

Opozicija na sve nacine pokusava da unisti Vucica da bi Djilas punio svoje dzepove, po navici! Izadjite na izbore, videcete da nemate podrsku naroda!

milos

20.11.2019 21:51

Sve dok ovoliko predano ,iskreno i posteno radi u interesu svog naroda i drzave,Vucica ce narod podrzavati.

Vesna

20.11.2019 21:54

Svedoci smo svakakvih ruznih reci upucenih iz opozicije nasem predsedniku. To je krajnje bezobrazno i sramotno jer predsednik to ne zasluzuje.

BozaB

20.11.2019 21:55

Mogu samo da sanjaju.Predsednik ima podrsku naroda.