Srpska Desnica osnovala treći niški odbor u jednom danu, ali to nije sve

Autor: Tanjug

Vesti

20.11.2019

19:25 >> 19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Domu kulture na niškom „Crvenom krstu“, održana je osnivačka skupština Opštinskog odbora Srpske Desnice. Prisutni delegati jednoglasno su izabrali Aleksandru Pešić za predsednika Opštinskog odbora Srpske Desnice "Crveni krst“, dok je potpredsednik Jelena Milošević. Sekretar Opštinskog odbora je Sandra Mitrović, a članovi odbora postali su Adrijan Petrović i Saša Pešić.

RepublikaFoto: facebook.com/Srpska desnica
Miša Vacić prisustovao osnivanju odbora Srpske desnice u Nišu

Predsednik Opštinskog odbora Aleksandra Pešić izrazila je zadovoljstvo pred delegatima Srpske Desnice što je izabrana na ovu odgovornu funkciju. 

- Svoje angažovanje u Srpskoj Desnici vidim kao borbu za budućnost Srbije koja se najzad okreće pravim vrednostima predstavljenim u programu stranke. 

Pešić kao Srpkinja nije sakrila ponos kada je izjavila da samo Srpska Desnica može da okupi veliki broj rodoljuba u svakoj opštini u koju dođe sa kvalitetnim kadrovima i programom nacionalne obnove.

 

Gradski poverenik Srpske Desnice za Niš Suzana Stamenković izjavila je da se osnivanjem odbora na „Crvenom krstu“ Srpska Desnica svrstala među najozbiljnije političke subjekte u Nišu i okolini.

 

Stamenković je pohvalila izabranog predsednika Opštinskog odbora Aleksandru Pešić, jer je kao prava srpska žena i majka ostala da živi i podiže svoju porodicu na selu kao najbolji predstavnik naše Srpske Desnice!

- Zajedničko zalaganje za tradicionalne vrednosti, našu Crkvu i porast standarda obezbediće uspeh Srpskoj Desnici čiji program se temelji na pomoći višedetnim porodicama, poljoprivrednicima, trudnicama i očuvanju moralne srpske porodice - navela je Stamenković.

 

Osnovan odbor i u Ćupriji

U Ćupriji je osnovan Opštinski odbor Srpske Desnice. Jednoglasno je za predsednika odbora izabran Nikola Ilić, dok je Goran Dejković potpredsednik, a Marija Miladinović sekretar.

Za članove odbora izglasani su Nikola Miladinović, Jugoslav Dejković, Darko Arsić i Tamara Ilić. Prisutne je pozdravio predsednik Srpske Desnice Miša Vacić, a obratili su se i novoizabrani predsednik odbora Nikola Ilić, zatim Branislav Puhalo, predsednik Saveta za bezbednost, kao i dr Miroljub Petrović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading