Najveće ludilo do sada, Vučića napadaju što se slikao sa psom

Autor:

Vesti

20.11.2019

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić juče je na Instagramu objavio fotografiju iz svoje kancelarije sa svojim psom Pakom. Iako su pristalice i veći deo javnosti izrazili pozitivno raspoloženje zbog Vučićevog dobrog zdravlja, u javnosti ova slika nije prošla bez sumanutog napada.

RepublikaFoto: instagram.com/buducnostsrbijeav
Pako i Aleksandar Vučić

Fotografija je nastala nakon što se predsednik Srbije vratio u svoju kancelariju sa VMA, gde je tokom prethodnog vikenda bio zadržan zbog kardio-vaskularnih problema.

Iako su komentari na društvenim mrežama bili pozitivni, naročito zbog šar-planinca Paka, koji je osvojio simpatije mnogih, jedan niskotiražni tabloid je napravio anketu sa opozicionim liderima koji su komentarisali pomenutu fotografiju.

Tokom Vučićevog boravka na VMA u javnosti je već bilo ukazano na to da lideri opozicije nemaju ni malo poštovanja prema tome što je njegovo stanje ugroženo. Odgovori koje lidera opozicije koji su preneseni u niskotiražnom tabloidu samo potvrđuju ove navode.

RepublikaFoto: Promo foto
Zoran Kesić

Tako je Zoran Kesić, urednik emisije "24 minuta", zajedljivo prokomentarisao da bi Vučić trebalo da "prestane da huška i pujda svoje stranačke tabloide i pse". Njemu se pridružio i Zoran Vuletić, koji je na sasvim neprimeren način uporedio Aleksadra Vučića sa Titom i njegovim psom Reksom. Za njima, Zoran Vuletić je izneo - blago rečeno neprijstonu šalu na račun Vučićevog zdravlja - pozivajući predsednika da "spusti tenzije u društvu kao što su lekari sa VMA spustili njegov pritisak".

Anketa koju je sproveo niskotiražni tabloid, izbor sagovornika, kao i to da je u svom izdanju objavio ovakve maliciozne i zajedljive komentare, pokazuje da nekim predstavnicima medija zaista fali pristojnosti i razumevanja situacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (44)

Loading
Niko

20.11.2019 08:27

Pa sve im smeta. Narod je postao katastrofa.

Odgovori 12 1
Igor

20.11.2019 09:24

@Niko - Ne, nije narod postao katastrofa, naš narod poštuje svačiji trud, rad i rezulta, a ovi što to osporavaju jednostavno su paraziti srpskog društva koji žive na nesreći naroda, Jer što je narodu gore to ovi savezani bolje žive.

ratko

20.11.2019 08:33

Dobro, nista novo, toliko ga mrze jer su nemocni pred njim i njegovom sposobnoscu, da ce im Vucic uskor biti kriv i za prvi svetksi rat :)

Milos

20.11.2019 08:36

Narodu ne moze ugoditi,njima nista ne valja i sve ima smeta.