Vučić otkrio pravu istinu o svom zdravlju i prokomentarisao da li N1 ima veze sa time

Autor: Republika

Vesti

19.11.2019

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prvi put je danas govorio o pogoršanju svog zdravstvenog stanja zbog kojeg je tokom vikenda lečen na VMA.

RepublikaFoto: Tanjug/Predsedništvo Srbije
Aleksandar Vučić

Na konferenciji za medije novinar televizije N1 pitao je Vučića da li je istina kako su "mnogi SNS-ovci da govorili da su pitanja N1 izazvala njegovo pogoršanje stanja i da li je ispravno kriviti novinare za to što se dogodilo".

- Nikakve veze čovek sa N1 nema sa moji zdravstvenim stanjem, drugo su moji hronični problemi. Ja sam i danas bolestan i pod terapijom. Najviše me brine što ste lagali sve vreme da sam ja to rekao, a to nema veze sa mojom bolešću. Ne smeta mi kad mi žele pet metaka u leđa, ali mi smeta kada neko kaže, ko bi trebalo da bude novinar, "Nemoj da se baviš tim poslom, ako ne možeš da podnseš pitanje", ali se radujem tim pitanjima jer tako lakše objašnjavam razliku između istine i laži.  Znači moje zdravlje nema aposlutne veze sa N1. Dok god budem imao snage i energije boriću se za Srbiju - istakao je predsednik.

On dodaje da je njegovo zdravlje pogoršano najviše zbog "njegove nepažnje i ne uzimanja redovnih lekova za srce i hipertenziju."

- Hvala svima u Srbiji koji su brinuli, i ovima koji su želeli da nestanem jer me motivišu da se još više borim za Srbiju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (19)

Loading
Sandra

19.11.2019 12:06

Pojedini mediji pisu svasta. Covek koji ovoliko radi i ima ovako veliku odgovornost, a pri tome ne stedi svoje zdravlje, mora jednom da se "pregreje". Hvala bogu, sve je u redu i idemo dalje!

Milica

19.11.2019 12:12

Vučić je intelektualna gromada, u svakom smislu te reči! Nisu mu ni do članaka ovi "Đilasovci"....

Vasko

19.11.2019 12:21

Njegovo zdravlje pogoršano najviše zbog "njegove nepažnje i ne uzimanja redovnih lekova za srce i hipertenziju." Jedan čovek ne može svuda da stigne pa treba da pusti malo i druge da rade.

Odgovori 11 0
Milica

19.11.2019 12:35

Premor je jednostavno ucinio svoje,novinari svakako nemaju veze sa tim.