Namagarčeni: Marinika i Boško napali Vacića, a onda podvili rep kada su uhvaćeni u laži

Autor:

Vesti

19.11.2019

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna bruka lidera opozicije na društvenim mrežama. Boško Obradović i Marinika Tepić su napali Mišu Vacića da održava skup u prostorijama Policijske stanice "Pantelej" u Nišu, i na osnovu toga brzopleto zaključili da ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović treba da podnese ostavku.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Miša Vacić

Nakon što je Miša Vacić na svom Instagram profilu objavio snimak početka skupa kojom se osniva opštinski odbor u Nišu, na društvenoj mreži Tviter, Marinika Tepić i Boško Obradović su "poleteli" da zatraže ostavke ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića.

Najpre se oglasio Obradović koji je odmah zatražio ostavku Nebojše Stefanovića.

Za Obradovićem oglasila se i Marinika Tepić koja je još i dodala da je ovim postupkom "policija ponižena" i da zbog toga Nebojša Stefanović treba da podnese ostavku.

Nakon oglašavanja Obradovića i Marinike Tepić, narodni poslanik Vladimir Orlić je vrlo brzo razotkrio da ova priča nije tačna. On je na svom Tviter nalogu napisao da su lideri Saveza za Srbiju oborili sopstveni rekord u iznošenju laži koja je za sekund otkrivena.

Da Miša Vacić svoj skup nije organizovao u prostorijama policijske stanice potvrđuje i BBC na Srpskom, za koji je Bratimir Vasiljević, predsednik opštine Pantelej, rekao da su prostorije u kojima je održan skup Srpske desnice na raspolaganju svima, i da policija takođe iznajmljuje te prostorije od opštine.

- Ako dođe validan zahtev i ako je sala u tom trenutku slobodna, nikome nismo napravili problem da tu organizuje skup - rekao je za BBC na srpskom Bratimir Vasiljević.

Predsednik opštine Pantelej je dodao da svi mogu da iznajme salu bez bilo kakvih uslova.

- To je živa istina, nema političke pozadine ni jedan jedini milimetar. Verujte mi, svima dajemo da iznajme salu bez bilo kakvih uslova - zaključio je Vasiljević.

Brzopleta reakcija lidera Saveza za Srbiju pokazuje da politika ne može biti izgrađena na floskulama i frazama koje služe da se bez detaljne provere činjenica neosnovano napadaju protivnici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
ana

19.11.2019 12:55

Sve izjave opozicije su neosnovane.

zoka

19.11.2019 12:58

Opozicija, stalno smisljajuci lazi ne stigne da ih proveri pa posle tih izjava ispadaju smesni.

Tanjica

19.11.2019 16:16

Ošozicija se ne smiruje sa lazima. Treba da ih bude sramota!

sanja

19.11.2019 16:54

Joj ova opozicija...Sa njima se covek moze slatko nasmejati,pa njihovim glupostima nema kraja.