Dejanovićeva zgrožena zluradim komentarima o zdravlju Vučića

Autor: Tanjug

Vesti

18.11.2019

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministarka bez portfelja zadužena za populacionu politiku Slavica Đukić Dejanović najoštrije je osudila negativne komentare na račun zdravstvenog stanja predsednika Aleksandra Vučića, koji su se pojavili u sredstvima javnog informisanja.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Slavica Đukić Dejanović

- Zabrinjavajuće je da se krupni defekti u političkoj platformi i izostanak političkih ciljeva Saveza za Srbiju popunjavaju željom za lošim zdravstvenim stanjem našeg predsednika i naravno da to najoštrije osuđujem, što čini i ogroman broj građana Srbije - navela je mnistarka u saopštenju koje je dostavila medijima.

Kaže da je najveći broj građana s velikom pažnjom i uz punu podršku propratio informaciju o zdravstvenom zbrinjavanju predsednika Vučića, ali primećuje da pojedini zlonamerni i zluradi komentari, kao i šaljive insinuacije na račun zdravstvenog stanja i ishoda lečenja predsednika države više govore o onima koji ih daju i "u najmanju ruku su van okvira političke, pa i svake druge kulture".

Prema njenim rečima, intenzitet aktivnosti koje predsednik Vučić vodi, nažalost su kao posledicu imale atak na njegov organizam i zdravlje.

Ipak, kako kaže, "njegova vitalnost i izvanredna stručnost lekara sa Vojnomedicinske akademije dali su željeni rezultat", te je, dodajem raduje činjenica što će se predsednik već sutra vratiti svojim redovnim državničkim aktivnostima.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading