Još se nisu ujedinili, a već se svađaju oko plena: Dušan Petrović ima plan da na čelo DS instalira Zelenovića

Autor: Republika

Vesti

18.11.2019

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pukla tikva! Predsednik minorne partije Zajedno za Srbiju Dušan Petrović blokirao je proces ujedinjenja tri partije u "veliku" Demokratsku stranku.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Lutovac i Zelenović

O tome je na Tviteru svedočio Konstantin Samofalov, visoki funkcioner Socijaldemokratske stranke Borisa Tadića, koja je trebalo da bude jedna od partija koje će se utopiti u takozvanu ujedinjenu Demokratsku stranku.

Da je stvar po svemu sudeći propala, vidi se i po optužbama koje je Samofalov uputio na račun Petrovića, ukazujući istovremeno na licemerje Petrovićevog potrčka i gradonačelnika Šapca Nebojše Zelenovića.

Samofalov je, naime, na Tviteru napisao: 

- Rukovodstvo ZZS se izjasni da su protiv ujedinjenja DS i blokiraju taj proces, a onda Zelenović govori o planovima DS kao da je on predsednik te stranke, a ne Lutovac. To znači - blokiram proces, dok se ne stvore uslovi da ja budem predsednik - naveo je Samofalov, a uz tvit je postavio i izjavu Zelenovića koja govori o planovima ujedinjene DS.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (37)

Loading
milan306

18.11.2019 19:28

Oni su cirkus .Ko njih još shvata ozbiljno??Oni nemaju plan,program,kampanju...

dzo

18.11.2019 19:28

To su dve propale stranke uopste mi nije jasno dali ce iko glasati za te takozvane ispusene mustikle.

Mia

18.11.2019 19:37

Svaka kampanja DS-a u kojoj bi uveravali ljude da su posteni,odgovorni i ozbiljni bila bi promasena investicija i nesto sto je unapred osudeno na propast,posto je istina o njima svima nama dobro poznata!

Dragutin

18.11.2019 19:42

Opozicija ne poseduje nikakve kvalitete...