IVKOVIĆEVA, SNS: Janković se iživljava nad građanima

Autor: Tanjug

Vesti

23.09.2017

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik PSG Saša Janković, poturanjem lažnih informacija na društvenim mrežama kako je navodno na njega pucano, pokazuje koliko je taj čovek spreman na manipulaciju, iživljavanje nad građanima i izazivanje netrpeljivosti, saopštila je član Predsedništva SNS Biljana Popović Ivković.

RepublikaFoto: Tanjug
Biljana Popović Ivković

- Kako drugačije objasniti činjenicu da je na društvenim mrežama plasirao da je on taj zbog koga je policija na ulicama Beograda, da bi potom u saopštenju poručio da je živ i zdrav - navela je Popović Ivković.

Prema njenim rečima, sve vreme Saša Janković pokušava da stvori navodnu ugroženost, iako dobro zna da je Srbija bezbedna i sigurna zemlja.


- Sama činjenica da je spreman na svaki vid najlicemernijih zloupotreba, a u ovom slučaju i Ministarstva unutrašnjih poslova koje brine o bezbednosti i sigurnosti građana Srbije, itekako zabrinjava, jer Janković zapravo u svakom svom javnom obraćanju poziva na nasilje i netrpeljivost - rekla je Popović Ivković.

Samo egocentrik poput njega, smatra ona, napore policijskih službenika da pronađu lica sa narkoticima i nelegalnim oružjem kako bi građani imali mirniji san, može da proglasi obračunom sa opozicijom i vidi nečiji strah od pobede na beogradskim izborima.


- Ne znam samo na kojim izborima, jer je na onim prethodnim govorio isto da strahuju od njega, pa ih je izgubio. I na predstojećim izborima će jedino merilo biti volja građana, a ne lažne glasine, poturanja, društvene mreže i strahovi - navela je Popović Ivković.

PSG je ranije saopštio, povodom, kako su naveli, informacija objavljenih na društvenim mrežama "koje su uznemirile veliki deo javnosti", kako je na Jankovića "pucano ili da je čak i ubijen...da je lider PSG živ i zdrav" i tvrde da je "strah od gubitka izbora u Beogradu očigledno toliko izražen u vladajućoj koaliciji da ga više ne mogu skriti".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading