Željko Mitrović o bezumlju Ivana Ivanovića: Spavaš li ti bitango jedna?

Autor:

Vesti

18.11.2019

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Ivan Ivanović na društvenim mrežama napao Vericu Bradić, voditeljku emisije Hit Tvit, preteći kako će novinarka Pink televizije ostati bez posla nakon promene vlasti, Željko Mitrović nije mu ostao dužan. Vlasnik Pink televizije odgovorio je žustro, u svom prepoznatljivom stilu, bez ustezanja i biranja reči.

RepublikaFoto: Pink TV
Željko Mitrović

Rasprava se rasplamsala nakon što je Ivan Ivanović na društvenoj mreži Tviter napisao da ne može da razume Vericu Bradić, i dodao da nakon navodne okupacije ona neće moći da radi svoj posao:

Nakon toga, Željko Mitrović je "naoštrio" svoje pero i postom koji gađa pravo u srž odgovorio Ivanoviću:

To što je Hit tvit imao 1300000 gledalaca a utisak samo 200000 kod Ivana budi snažnu diareju izazvanu izlivom Djilasa u debelo crevo! Naravno da Verica ne spava mirno kao ni ostatak Srbije koja se uverila u Bastaćevo tamničenje i mučenje kuma Lešnjaka!Spavaš li ti bitango jedna?

 

 

Nakon ovoga Ivanović se nije oglašavao što može da govori da su ga statistički podaci o gledanosti zaboleli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bojovic

20.04.2020 20:35

Ivanovicu, ti i tvoja emisija, koju sam nekada rado gledao , postali ste dno dna. Stideo bih se, da sam javna licnost, da ti budem gost u emisiji.