On je veliki borac i ima naporan tempo! Dačić uputio reči podrške Vučiću

Autor:

Vesti

18.11.2019

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef diplomatije Ivica Dačić uputio je reči podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, nakon što je usled zdravstvenih problema završio na VMA.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ
Ivica Dačić

- Drago mi je što se predsednik Vučić oporavlja i što se tako brzo vratio na radne zadatke. On je veliki borac i ima naporan tempo zbog čega je svoje zdravlje stavio u drugi plan. Kad se borite za Srbiju najmanje razmišljate o sebi. Nastavljamo da se borimo za Srbiju zajedno - rekao je Dačić.

Podsećamo, u petak je došlo do ozbiljnog pogoršanja Vučićevog zdravstvenog stanja zbog čega je bio primljen na VMA, pa su lekari preporučili predsedniku da u narednom periodu smanji pakleni tempo rada, kako bi se u potpunosti oporavio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (26)

Loading
Nk

18.11.2019 14:27

Predsednik kao i SNS nikada ne odustaje

Zvezdica

18.11.2019 14:33

Predsednik Vucic je covek koji ne zna za poraz. Ne moze nista da ga zaustavi u nameri da ovom narodu obezbedi bolji zivot. Zelimo mu brz oporavak.

Caka

18.11.2019 14:34

Predsednik Vucic ce se vratiti jaci nego ikad. Ne ponovilo mu se ovo nikada vise!!

Edin

18.11.2019 14:34

Predsednik Vučić je hrabar i veliki čovek od reči i dela.