Evo kako je Vučić proveo prvi radni dan nakon lečenja na VMA

Autor: novosti.rs

Vesti

18.11.2019

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, kao što je i obećao, bio je u ponedeljak na svom radnom mestu, iako je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja zbog čega je bio primljen na VMA.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Aleksandar Vučić

Kako prenose izvori bliski šefu države, Vučić je iz predostrožnosti i po savetu lekara u ponedeljak radio skraćeno, a morao je i da uzima terapiju koja mu je prepisana zbog problema sa srcem.

Kako se saznaje, Vučiću su želje za brz oporavak uputili brojni svetski zvaničnici poput Emanuela Makrona, Angele Merkel, Redžepa Tajipa Erdogana, Matea Salvinija, Jensa Stoltenberga, Viktora Orbana, Zorana Zaeva, Edija Rame, Marijana Šareca, Boruta Pahora...

Život prvog čoveka Srbije je po rečima ministra zdravlja Zlatibora Lončara, bio ugrožen, a medicinski timovi "momentalno su sproveli sve neophodne mere za saniranje ozbiljnog stanja".

Savetnica za medije predsednika Republike Suzana Vasiljević ispričala je i da je Vučić za vikend praktično dva dana proveo na aparatima:

- On, čovek koji nikada ne priznaje bolest, toliko je bio loše u petak da je sam tražio da ga odvedu kod doktora - opisala je Vasiljevićeva.

Podsećamo da su lekari sa VMA preporučili predsedniku da u narednom periodu smanji pakleni tempo rada, kako bi se u potpunosti oporavio.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Mirjana

18.11.2019 14:13

Za naseg predsednika ne postoje prepreke.

Djape ja

18.11.2019 14:17

Nema šta radan je i vredan naš predsednik.

Nikola

18.11.2019 14:24

Hvala bogu da se sve dobro završilo. Vučića poštuju svi, čak je i Rama njemu poželeo brz oporavak, dok su se naši pojedinci radovali i prizivali smrt predsedniku. Al džaba im sve!

Helena

18.11.2019 14:28

Vucic je covek radoholik,kome je opsti interes vazniji od licnog.