Drecun o zdravstvenom stanju Vučića: Predsednik je suviše iskren, suviše je emotivan

Autor: Republika

Vesti

18.11.2019

09:02

"Ja nisam video takav sunovrat, takvo beščašće", izjavio je Molovan Drecun povodom napada na predsednika Srbije tokom prijema zbog kardio-vaskularnih problema na Vojno medicinskoj akademiji.

Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Milovan Drecun

Drecun je tokom gostovanja na televiziji Pink dodao i to da Aleksandar Vučić vrlo emotivno doživljava sve neistine koje su upućenje njemu.

- Kada napadate prljavim, najprljavijim izjavama njegovu porodicu, onda možete da zamislite pod kolikim je on stresom. Predsednika Vučića nerviraju takve neistine jer suviše je iskren, suviše je emotivan - rekao je Drecun.

Drecun se upitao i zašto Dragana Đilasa ništa ne nervira, te on mirno posmatra napade na njega:

- Zašto Đilasa ništa ne nervira, zato što je to istina - zaključio je Drecun.

Govoreći o napisima u hrvatskim medijima povodom zdravstvenog stanja predsednika Srbije, Drecun je rekao da njih svaki uspeh Srbije boli, i dodao da to govori koliko je Aleksandar Vučić važan za Srbiju jer bi bez njega sve išlo mnogo sporije.

Komentari (17)

Loading
danijela

18.11.2019 09:19

Predsednik Aleksandar Vucic jedini radi i ostvaruje rezultate koje ce Srbija i njeni gradjani pamtiti

Miki

18.11.2019 09:22

Svaki dobar covek ima emocije i reaguje na nadrazaje spoljne sredine, vodjena je i vodi se hajka protiv njega bez razloga, sto je dovelo do ovakvog ishoda, ali sve je proslo dobro.

milica

18.11.2019 09:27

Previše obaveza i zalaganja a telo sve to treba izdržati.

Teodor

18.11.2019 09:35

Sada svi koji smo se brinuli za zdravlje naseg predsednika mozemo da odahnemo I pruzimo mu jos vecu podrsku u daljoj borbi za buducnost...