"Opet bih poručio Fajonovoj da NE PAMETUJE!"

Autor:

Vesti

17.11.2019

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narodni poslanik Vladimir Đukanović poručio je da stoji iza svojih reči koje je uputio Slovenki Tanji Fajon, predsedavajućoj Odbora Evropskog parlamenta za stabilizaciju i pridruživanje sa Srbijom, zbog koje su ga juče opozicionari razapinjali na društvenim mrežama. On je javno rekao da joj je u oči izgovorio "da se ne pravi mnogo pametna", te istakao da će to opet ponoviti.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Vladimir Đukanović

Sve je počelo nakon što je komentarisao doručak čelnika opozicije i izaslanika EU, kome je prisustvovala Fajonova. To je bio susret s delom opozicije koji bojkotuje dijalog uz posredovanje EU u parlamentu. Prethodno, ona je bila na sastanku s predstavnicima vlasti i dela opozicije u Skupštini Srbije.

- Dve rečenice nije rekla na tom skupu, a posle druge sesije je otišla. Valjda ju je mrzelo da tu sedi, a vidim da je ne mrzi da obilazi kafane i jutarnje seanse. Ako je tako, ajde svi da se sastanemo u kafani. Ovo je jedan bezobrazluk jer ona nama priča na konferenciji za novinare da je dramatično, da sat otkucava, a što nam to nije rekla kada smo bili u Skupštini Srbije, imala je priliku za to - zapitao je Đukanović i zaključio:

- I ja ću svaki put to da ponovim, koliko god da šize ovi iz SZS, nemoj da se praviš pametna, zato što je to ružno i nekorektno i nemaš pravo na tako nešto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Nikoletka

17.11.2019 18:55

Kakav izvestaj za svoju misiju ova Tanja ima da napise.Najbolje da preda prazan papir.

BozaB

17.11.2019 18:56

Djukanovic je u pravu,mora da prestane da pametuje.

Dejan

17.11.2019 19:17

Tanja Fejon ne zna ni sama šta hoće.

Mrvica

17.11.2019 19:19

Eu nije sveta krava pa da ne sme da se kritikuje! Mnogo je toga što oni loše rade i bolje bi im bilo da te standarde koje od nas zahtevaju prvo sprovedu u svojim državama.