Život na visokoj nozi: Jeremić se opet bahati, sad je skoknuo do Čikaga

Autor: alo.rs, Republika

Vesti

15.11.2019

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svima je poznato kako čelnici opozicije više vremena provode u inostranstvu nego u Srbiji, odakle redovno obaveštavaju javnost kako troše naširoko.

RepublikaFoto: Tanjug/Zoran Žestić
Vuk Jeremić

Jeremić često boravi u Americi, odakle redovno objavljuje fotografije skupih ručkova, vožnje ulicama Njujorka, druženja sa američkim saradnicima, a sada je objavio fotografiju iz Čikaga, koja liči na novogodišnje razglednice.

Ovo nije ništa neobično, pokazivanje bahatog trošenja novca je postala praksa lidera Narodne stranke, a sebe je nedavno poistovetio i sa "Vukom sa Volstrita", čuvenim prevarantom koji je varao po berzama.

Foto: instagram.com/printscreen

Isti stil života prisutan je i kod Dragana Đilasa koji u pauzama od držanja konferencija SzS, stigne da skokne do evropskih metropola, što pokazuje i činjenica da ga je nedavno upravo ekipa Alo uslikala na beogradskom aerodromu na letu za London.

Đilas je otišao do Engleske kako bi kao vatreni navijač ispratio utakmicu Crvena Zvezda-Totenhem, a kako su preneli mediji tamo je sedeo u VIP loži, gde samo karta košta par stotina funti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Pedja

15.11.2019 18:39

Vuk nastavlja da se bahati po Cikagu ,dok deli svima moralne lekcije na svom twiteru.Kakav licemer!

Nemanja

15.11.2019 18:52

Koliko je taj covek ubacao tudjeg novca u svoj dzep, to je strasno.

Mica007

15.11.2019 18:54

Sta drugo ocekivati od Vuka Jeremica i njemu slicnih

Jelena

15.11.2019 19:01

Na ovakav nacin se ne dobija poverenje gradjana Srbije, pa Jeremic ne treba za svoj los rejting da trazi krivce u nekome drugom .