Milićević: Opozicija da prihvati pruženu ruku vlasti

Autor:

Vesti

15.11.2019

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Poslaničke grupe Socijalističke partije Srbije Ðorđe Milićević izjavio je danas da opozicija treba da ponudi konstruktivne i afirmativne predloge za prevazilaženje problema i prihvati "pruženu ruku vlasti za demokratski dijalog".

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Đorđe Milićević

Milićević je u saopštenju naveo da se matrica delovanja opozicije svela na fabrikovanje laži i brutalno žigosanje i linčovanje najbližih srodnika ministara i funkcionera vladajuće koalicije.

- Krajnje je vreme da opozicija umesto takvog beskrupuloznog ponašanja i političkog slepila, konstruktivnim i afirmativnim predlozima doprinese prevazilažnju svih problema i prihvati pruženu ruku vlasti za demokratski dijalog - naveo je Milićević u saopštenju.

On je naveo da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Vlada ulažu ogroman napor i čine sve u cilju zaštite interesa Srbije i svih njenih građana i da je očigledno da rezultati takvog rada smetaju opoziciji.

Dodaje da građani Srbije dobro znaju ko se bori za svoju državu, a još više prepoznaju kvazi patriote oličene u nekakvim liderima pojedinih opozicionih stranaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading