Vulin o Stefanoviću: Ovo je napad na Nebojšu, ali i napad na odbrambenu industriju Srbije

Autor:

Vesti

14.11.2019

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostujući u emsisiji "Fokus" na O2 televiziji, ministar unutrašnjih poslova govorio je o brojnim optužbama i neistinama koje opozicija iznosi o njemu - trgovina oružjem, afera "Krušik", kao i prodaja oružja SDPR-u.

RepublikaFoto: Tanjug
Aleksandar Vulin

Na tvrdnje da je omogućo zajedno sa ocem kompaniji GIM da dobije povoljnije cene u odnosu na SDPR pri kupovini oružja od Krušika, Stefanović kaže da su besmislne i netačne, a njega su podržale i brojne kolege iz Vlade Srbije, među kojima je i Ministar odbrane Aleksandar Vulin.

- Nebojša Stefanović je jedan od ključnih ljudi za bezbednost nase zemlje i jedan od najbližih saradnika predsednika Vučića i jođ borac koji se je sklanja pred ucenama Đilasa i njegove medijske imeprije. Tri velika i dovoljna razloga da trpi medijski linč i napade i na sebe i na porodicu. Samo u Srbiji onaj ko iznosi poverljive informacije iz fabrike oružija i predaje ih strancima je uzbunjivač, u svakoj drugoj  zemlji bio bi špijun. Posle ovakvih napada nije lako pronaći kupca koji će da rizikuje da se informacije o njemu i fotografije njegove robe budu dostavljane trećoj strani. Ovo je napad na Nebojšu, ali i napad na odbrambenu industriju Srbije i time i na borbenu gotovost nase vojske. Konkurencija nase industrije je veoma zadovoljna kampanjom koja se vodi, i tu treba traziti i deo razloga za napade - rekao je Vulin za Srpski telegraf.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Jana

14.11.2019 16:30

Sve ovo ima siru i vecu pozadinu ceo ovaj napad,koji je smisljen i traje danima.

Mirjana

14.11.2019 16:38

Ovo su napadi na naprednu Srbiju koja se nezadrzivo razvija.

vlad cepes

14.11.2019 16:44

To su samo izmisljotine opozicije, kojima bezuspesno pokusavaju da uzdrmaju poverenje naroda u SNS i Vucica.

srki

14.11.2019 16:57

Aferu"Krusik" serviraju raznorazne kriminalne grupe kojima se ministar Stefanovic zamerio radeci svoj posao,bice jos vecih napada ali drzava se mora odupreti kriminalu