Bečić o skandaloznom ponašanju opozicije: Njihova agresivnost je iz dana u dan sve jača, a količina laži koje iznose je sve veća

Autor:

Vesti

14.11.2019

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik skupštinskog Odbora za kontrolu rada službi bezbednosti Igor Bečić izjavio je danas da je opozicija lažima i obmanom pokušava da izazove fizičko nasilje, napominjujući da njihova agresivnost raste iz dana u dan.

RepublikaFoto: Tanjug
Igor Bečić

- Poslednjih nekoliko meseci upozoravam i predvideo sam način delovanje onih koji sebe vole da nazivaju opozicionim liderima (Đilas, Jeremić, Obradović). Sve to oni rade prema precizno utvrđenom planu - prvo protesti, besramno i lazno etiketiranje i blaćenje po medijima i na kraju fizički napadi.
Kao predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti po ko zna koji put upozoravam sve nadležne službe da način delovanja pomenutih aktera na političkoj sceni Srbije ukazuje da će, ukoliko se ne spreči ovo širenje besramnih laži čiji su autori pomenuti Đilas, Jeremić i Obradović, inače dokazani prevaranti, plačkaši i nasilnici, na kraju zaista i rezultovati fizičkim napadima na njihove neistomišljenike.

Najnoviji istup u javnosti Boska Obradovića, koji svoj politički identitet pokušava da stvori tako što će u svakoj prilici pokazivati i dokazivati da je Đilasov potrčko, uz usputno prebijanje poneke žene koja mu se nađe na putu, je ništa drugo nego priprema terena za njegove pristalice da pređu na treću i poslednju fazu navedenog sramnog plana.

Nije slučajno što su svakodnevnim napadima izloženi Nebojša Stefanović, Ana Brnabić, Siniša Mali, Miloš Vučević, jer to su najbliži saradnici predsednika Aleksandra Vučića i glavni cilj tih napada je upravo on.

Bez obzira što je broj pristalica Đilasa, Obradovića i Jeremića srazmeran polovini broja članova njihovih najužih familija i što se svakodnevno smanjuje, njihova agresivnost je iz dana u dan sve jača, a količina laži koje iznose je sve veća.

U svojim bolesnim razmišljanjima oni veruju da će povećanjem količine laži i neistina uspeti da ubede nekog da krene u fizički napad na one koji oni besomučno napadaju, čime će, kako računaju u svojim bezumnim planovima, jednim udarcem ubiti dve muve. Njihov plan je da sa jedne stane izazovu fizičke sukobe, a sa druge oni će ostati čistunci koji tobož u tim sukobima nikada nisu učestvovali.

Pripadnici Uprave kriminalisticke policije i ceo MUP postizu najbolje rezultate do sada i po pitanju zaplene narkotika i po pitanju hapsenja i razotkrivanja kriminalnih grupa.

I bas u tom trenutku Bosko Obradović pronalazi idealni momenat da blati pripadnike MUP koji predano i odgovorno rade svoj posao - napisao je Bečić u saopštenju.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading